- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Nekem most mintha javult volna amióta ebben a topikba javasolt App Stop programot feltettem.Most amitől parázok,hogy este hidegből mentem be egy lakásba a készülék teljesen bepárásodott és nem tudom,hogy természetes-e de a képernyőjén a fólia több helyen felhólyagosodott est leszedhetem vagy nem?A másik hiba még amikor megvettem nem is volt reggelente hideg de a meleg lakásból kimentem az utcára és nem tudtam a készüléket bekapcsolnicsak ha kivettem az aksiját.Ennyire érzékeny lenne a hőmérséklet változásra? Amúgy a készüléket lehet,hogy én sem venném újra meg,de igazából nem tudom,hogy milyen egy ilyen ár kategóriájú androidos készülék.Ez az első okos telefonom,a következőt már okosabban fogom megválasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árfekvésű, Symbian rendszerű telefon, ahová szánják, oda megfelelő, bár vannak hibái.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest