- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Lotusomega #61 üzenetére
Mint làthattad, nem mondtam neveket. Nem vèletlen, mert messze àlljon tőlem a szemèlyeskedès. Te eseted csak azèrt emeltem ki mert nagyon szembetűnő volt, legalàbb is azoknak biztos akik sokat fórumoznak erre. Kàr, hogy egyből magadra vetted.
-
törölt tag
válasz
Lotusomega #57 üzenetére
no, azért!
amúgy igen, egyezzünk ki a régi jó öreg b&w lcd kijelzőkben
-
Everman
addikt
válasz
Lotusomega #40 üzenetére
"De ahogy látom itt is arróll van szó hogy az ájfónnak al egjobb a kijelzője, nyílván hiszen a faxán egy erőművet igénylő beégős foltosodós jókis ájfón ípées panel elhozza a "jövő egy csodás darabját""
Nem tudom miről beszélsz, hisz a foltosodás éppen az SGS SAMOLED kijelzőjére igaz.
Lásd a fejléc beégett szellemképét landscape módbanKorrekt és elfogulatlan teszt meg inkább ez: [link]
Abszolút győztes nincs, de a legtöbb tekintetben a SAMOLED biza elvérzik.
-
törölt tag
válasz
Lotusomega #26 üzenetére
én mint iphone fan
hát ez hatalmas
amúgy rossz az, aki rosszra gondol. direkt gyártástechnológiát írtam, nem márkát. lehetne emlegetni a PVA és MVA panaleket is, de azokat nem teszik telefonokba (amennyire tudom), de az SLCD is elméletileg ezekkel közel egy szinten emlegethető cucc, csak nem az folyik a csapból is, hogy milyen hűdefasza...
Gengi: igen, például egy truecolor képet
-
Bluegene
addikt
válasz
Lotusomega #43 üzenetére
ráadásul pont tegnap este láttam sötétben egy IPS panelos iphone 3GS mellett az én SGS-em, hááát kmm-kmm nem mondanám hogy az IPS jobb
de mindegy addig úgyse lehet meggyőzni az okostónikat(Keldor, Everman) amíg a saját szemükkel nem látják
-
keIdor
titán
válasz
Lotusomega #40 üzenetére
Én speciel nem az iPhone4-el hasonlítottam össze, hanem egy rendes 800x480-as telefonnal. Galaxy S a HD2, Desire HD ellen is kikap, pedig azoknak +0,3 (7cm) collal nagyobb a képe és mégsem szőrösek a betűk.
Wave-ben nem fogod észrevenni a Pentile-t, ahhoz kicsi a 3,3 méret. A szőrös betűt mondjuk ott is látni... Akkor fogod észrevenni a szőrös betűket, ha összeveted egy LCD-vel, aminek rendes 800x480 a felbontása. Nehogy azt mond, hogy ha nem veszed észre akkor mindegy, mert elég egyszer kölcsönkérned néhány percre valakitől egy LCD-s telefont és onnantól zavarni fog az Amoled-en a nehéz olvashatóság.Próbálj meg Wave-n úgy olvasni, hogy nem zoomolsz rá semmire, kíváncsi vagyok menni fog-e. Ha nem, akkor vetted észre a szőrös karaktereket.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Lotusomega #26 üzenetére
Az ott egy eros mellé... Sheratan minden csak nem iPhone majom fan...
Viszont az M9 is hasonlo kijelzot fog hasznalni. -
Bluegene
addikt
válasz
Lotusomega #23 üzenetére
+1
-
Everman
addikt
válasz
Lotusomega #26 üzenetére
"Egyébként pedig nem, nem sávosodik, és nem rikító hanem magas kontrasztú. "
Az S-IPS panelnek magasabb a kontrasztértéke. Bocsi
"Az meg erősen zárójels dolog, hogy kíváncsi lennék nagyon hogy mit írnának a nagy ájfón fanok ha iPhone 4ben Samoled lenne "
Ha az iPhone 4-ben SAMOLED lenne, akkor az azt jelentené, hogy a Samsung képes lenne natív 640x960-as panel gyártására, mivel az iPhone 4-en nem igazán működne a pentile matrixos szemfényvesztés. Sajna még a natív 480x800 sem megy nekik, így ez a kérdés igencsak elméleti.
-
keIdor
titán
válasz
Lotusomega #26 üzenetére
Wave-n annyira nem zavaró a Pentile, de vesd össze a Galaxy S-el.
Nem csoda, hogy Samsung nem meri ezt a típust tenni a Tab-ba, ott lenne ám pixel háború.
Az simán elképzelhető, hogy iPhone 5 megkapja a Super Amoled 2-t amiben már javítva lesz minden.#32: Látom tényleg nem megyek semmire a Super Amoled tulajokkal.
Jót, vagy semmit, mi? Nehogy beletapossak a lelkedbe... ne félj, többet nem taposok.
-
keIdor
titán
válasz
Lotusomega #23 üzenetére
Igen, azt ha megjelenik a sávozódás Samoled-en, vagy ha hamarabb lemerül a telefonod, mint egy LCD-s, akkor onnantól lefele görbül majd a szád.
Ezt az Amoled-et bétának, vagy prototípusnak kéne nevezni Super helyett.
Mindegy, akinek Amoledes telefonja van azzal úgysem megyek semmire, szóval be is fejeztem... és még mielőtt köcsög ájfonos lennék, inkább leírom, hogy nekem is van egy Galaxy S-em, de mégse áradozok róla... és mert nekem van mégse állítom be legjobbnak, sőt, inkább szembemegyek a marketinggel és leírom, hogy messze van a tökéletestől.Samsung inkább nyomjon ide a Balkánra egy LCD-s Galaxy S-t olcsóért és váltok is.
-
törölt tag
válasz
Lotusomega #23 üzenetére
helyesbítsünk azért picit: ránézel egy TN panelre, és az hányás. ránézel egy (S)AMOLED-re, és sávosodik, rikító. ránézel egy IPS-re/ASV-re, és színhű, természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Netflix
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest