- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsonya
tag
"Google acknowledged these problems for Android 2.1 phones including the Nexus One, Motorola Droid and Galaxy S. The next major release of the Android OS will fix these issues and provide full 24-bit color and improved scaling."
Ez a te általad linkelt cikkből a Galaxy S résznél a "Google confirmed" hivatkozást követve olvasható, ahol az általad elfogulatlannak nevezett oldal a LEGJOBB ÚJ MOBILKIJELZŐ TECHNOLÓGIA díjjal jutalmazta a Samsung törekvéseit.
Tehát szerintem a korrektséghez hozzá tartozik ezt is megemlíteni és figyelembe venni, illetve azt, hogy a Android 2.1-es verziója nem igazán van felkészítve az samoled kijelző meghajtására. Tehár a tesztet illendő lenne megismételni egy 2.2-es Andoroidot futtató Galaxy S-sel.
A színmélység teszt egyből egál lenne, fényerőt szerintem nem lehet egzaktan összehasonlítani a technológiai különbözőség miatt, egyébként nem kizárt, hogy az is mérhetően változik majd az új rendszer alkalmazása által. Colour temp is közelebb kerülhet az 6500K-hez és még a fogyasztás is javulhat a helyes meghajtás miatt.
Egy szó mint száz, nem feltétlenül a hardware a gyenge! (Persze attól még pentile matrix, de a bűvésznek is figyeled a kezét mégis megcsinálja a trükköt, anélkül hogy rájönnél. Remélem érted, hogy itt mire gondolok.)
Én is a héten lettem egy SGS tulajdonosa és engem nem zavar, hogy vannak színek a kijelzőn. A betűket, ha arra figyelek, akkor tényleg látom, hogy "szőrös", de a p*na is az mégis szeretem. -
gombsadi
aktív tag
Az S-IPS panelnek magasabb a kontrasztértéke. Bocsi
Ezen jót röhögtem
Ez már kinek nagyobb... A sávosodás kamu, tegnap hívták fel a figyelmem egy képemre, ami tömörített, ezért volt sávos a telefonon, egy HTC Legend. Semmilyen más, jó minőségű kép nem sávosodik, a pentile, az amit negatívumként hozhatsz fel, ja meg azt, hogy I4 ips
-
Lotusomega
senior tag
Én nem tudom lehet hogy színvak vagyok, de még egyszer sem vettem észre az itt többek által említett sávosodást, sőt a betűk is jól olvashatóak nekem, lehet valami baj van velem
A gsmarena tesztjében pedig VOLT slcd és mégis a samoledeket hozták ki legjobban hoppá biztosan ők is színvakok vagy hülyék, és a marketing áldozataiDe ahogy látom itt is arróll van szó hogy az ájfónnak al egjobb a kijelzője, nyílván hiszen a faxán egy erőművet igénylő beégős foltosodós jókis ájfón ípées panel elhozza a "jövő egy csodás darabját"
No comment..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Call of Duty: Black Ops 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- CNC topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest