- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A t-pontos nyomkodás nem biztos, hogy elég egyébként. Ilyen pár perces nyomkodás után én is elismerően bólogattam a samoled láttán. Amikor pár órára hozzám került, és tényleg ki tudtam próbálni, netezgettem rajta, na akkor döbbentem meg, hogy ez nem az igazi... Persze nem rossz ez, de nagyon nem hibátlan...
-
Bluegene
addikt
-
Gengi
senior tag
Az én lelkem tökéletesen jó. Baromira kiegyensúlyozott ember vagyok. Bírom a kritikát.
Csak engem nem érdekel. Én nem próbállak meggyőzni arról ,hogy neked legyen jó ,de te mindenáron meg akarsz engem
. Én annyit mondtam ,hogy nekem bejön és szeretem. Te meg azt ,hogy "nem szeretheted.." Nem fikáztam egyiket másik kijelző típust se. Noha tehetném
.
-
Gengi
senior tag
Ohh Mr. tudatos vásárló
. Legalább egy vagy azok közül ,akik már megvilágosodtak a mobil kijelzők terültén. Neked már bejött az élet XD...
Everman # Jajj mer ez nem volt marketing duma? Mondom örülj neki ,ha úgy van örömködj rá a kijelzőre és boldogan fogsz aludni. De engem nem érdekel
. Mikor megvettem az SGS-t bementem egy boltba megfogtam megtapogattam. Azt mondtam ez tetszik.
Elképzellek titeket ,hogyha már egy ilyen ügyböl keresztesháborút vívtok. Mit tesztek egy ház vagy egy autó vételénél :s.. Ami ezerszer komplexebb :S..
Az emberek a reitna és a samoled előtt is használtak nagy kijelzőjű készülékeket és mégse sírtak.... Meg voltak elégedve.. Ha nem tetszik a telefonom már megfogom elhajítom a francba bemegyek a boltba veszek egy másikat. Te is meg fogod tenni úgy is. Csak azért mert Steave majd csinál neked egy agymosást az I5-tel. Ami persze nem marketing...
-
Gengi
senior tag
Ha minden kis szarnak utána néznék ,ami egy normális embert nem zavar, már réges-régen a diliházba kötnék ki. Mit vettem? Egy baromi szép színekkel ellátott mobil kijelzőjű mobiltelefont ,amin én speciel kényelmesen tudok mindent megtenni mérete miatt. Zavar a Pentile mátrix
.. Kb én ezt az opciót leszarom. Amit látok rajta az tetszik ,amikor használom élvezem.
A szaksajtó leszarozza? Nem egyáltalán nem szarozza le.. egy -két lelkes user a fórumokon megteszi. Mit írt róla a sajtó egy esetleges nagy mobil kijelző tesztben ,akik ne adj úr isten többet láttak már mint én: Ezt.
Sheretan# Ahhoz a sávosodáshoz már olyan ábrát is kell látni ,amin meglátszik. Lásd Fehérből-Feketébe átmenet. Illetve direkt ezt kell figyelned.
-
Lotusomega
senior tag
Én pontosan tudom hogy mi az a Samoled, és hogy mi az a pentile matrix, de mégsem érdekel a technikai háttere, és hogy néhány subpixellel kevesebb van benne, mikor ha ránézek egy lcdre akkor egy hányás, és utána ránézek a samoledre akkor meg elmosolyodom és lejjebb ereszkedik az ember álla.
Itt az élmény a lényeg nem az hogy számokban kinek nagyobb az e-pénisze...
És élményre eddig ez a legjobb kijelző amit valaha láttam...ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Goddess of Victory: Nikke
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest