- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Erről van szó. Ha használhatatlan lenne a kijelző, akkor nem lenne nálam már 5 hónapja a Galaxy S. (viszont ha megjelenne egy IPS, PVA, MVA, S-LCD változat gyorsan lecserélném) Viszont ettől még a hibáit látni kell és azokat le kell írni, szembemenni a hatalmas hype-al és marketinggel, ami mögötte van.
Amikor valaki telefonvásárlás előtt áll és megemlíti, hogy neki az Amoled előny, mert annyit hallott róla én ezért szólok mindig, hogy inkább menjen el egy T-Pont-ba, nézze meg, hasonlítsa össze egy LCD-vel és ha azt mondja, hogy ezzel ki tud békülni, akkor nyugodtan, de nehogy utána jöjjön rá, hogy zavaró a szőrös karakter. Ezért kell előtte összevetni mással.Szegény Everman is kapott már hideget, meleget Galaxy S fanoktól régebben, pedig tisztán látszik, hogy melyik oldalon van több fanatikus, aki véres, izzó szemekkel vadászik minden negatív kritikára.
Örülök, hogy vannak még olyanok akiknek nem az az Isten, amit megvettek.
-
joey04
titán
Mondjuk abban egyébként nem szabadna vitának lennie, amiről a hír szól. Ugyan én azt írtam, hogy nagyon helyes, de ahogy arra egy másik fórumozó is reagált, ez valóban az én saját véleményem, igaz nem is mondtam mást. Viszont! A (s)amoled kijelző az itt is olvasható fanatikus megnyilvánulok miatt többre van értékelve a piacon. Ez tény. Így az, hogy máshova drágábban érkezik a készülék, és még a kijelző is a piac által kevesebbre taksált verzió, mindenképpen szemét húzás. Más kérdés, hogy egy szerencsére egyre nagyobb rétegnek ez kimondottan előny. Emlékszem, az elején csak én voltam az amoled ellen, de meg lehet nézni ezt a topikot. Egyre többen látnak át a marketingszövegen.
-
Lotusomega
senior tag
NEM vagyok SGS fanatikus, számtalanszor leírtam már hogy egyáltalán nem jön be az sgs okádék kinézet, no vaku, fos készülékház, halvány kijelző(wavehez képest) és android.
Szóval nem vagyok sgs fan, de wave fan se, tetszik a wave kijelzője, az sgs-é NEM tetszik annyira. Ez a valódi helyzet, szóval tessék leszállni erről a témáról.
szerk: az ájfón fanság vádolsért pedig mrá elnézést kértem, de megteszem újra ha kell, maradjunk ak ijelzőknél valóban
Písz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Napelem
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest