Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xaels

félisten

válasz Lotusomega #61 üzenetére

Mint làthattad, nem mondtam neveket. Nem vèletlen, mert messze àlljon tőlem a szemèlyeskedès. Te eseted csak azèrt emeltem ki mert nagyon szembetűnő volt, legalàbb is azoknak biztos akik sokat fórumoznak erre. Kàr, hogy egyből magadra vetted.

• Xaels

félisten

Na ez az a hír ami a végeláthatatlan kijelző vitát képes kirobbantani. Személy véleményem szerint teljesen mindegy, hogy Samoled vagy SLCD kijelzőt raknak ebbe a ronda házba, attól még a telefon összességében nem fog tetszeni.

Jelenleg Amoled-es Desire tulaj vagyok, de nem sírnék ha sikerülne DHD-re váltani a kijelző miatt. Nekem mindkettő megfelel és ha azt vesszük, hogy a DHD kisebb teljesítményű akkuval de sokkal nagyobb kijelzővel is hozza a sima D üzemidejét akkor meg pláne nem fog zavarni. Amúgy meg már néha hányingerem van attól amit az SGS fanatikus, Samoled az "Isten" berögződésüek képesek művelni 1-2 topikban. Pl. itt is megjelent a példa, hogy olyannak szólt be valaki almafikázós hangnemben akinek köze nincs az almához. Gyerekek nőjetek már fel! Ha valami hiba van egy technológia mögött azt el kell fogadni, attól még a saját felhasználási szokásaidnak megfelelhet, de ha meg nem akkor ebben az árkategóriában úgy is van választási lehetőség. Emiatt fröcsögni meg szánalmas, persze az észérveket is normális hangnemben kell tálalni. Nem hiszem el, hogy ennek a topiknak is ilyen sorsa lesz 1-2 személy miatt.

Új hozzászólás Aktív témák