- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
válasz
FireKeeper #118 üzenetére
Ott ugyanez a helyzet. Játékokban sokkal jobb az AMD IGP, de CPU igényes munkánál alulmarad.
-
Prof
addikt
válasz
FireKeeper #32 üzenetére
A notik többsége nem fullhd-s, ergo 1366x768-ban bizony a szar gpu-s intel sokszor gyorsabb mint az amd apu, mert proci limit van. Az Ivy ellen meg abszólut nem lesz elég a llano apu egymaga ezen a felbontáson a gyenge procirész miatt.
-
havasa
aktív tag
válasz
FireKeeper #32 üzenetére
Ár/érték arányban mindenképpen igaz(AMD APU >SB+dVGA), amit mondasz, de akinek teljesítmény kell, annak mobilban nincs más választása mint SB+dVGA.
Desktopon kicsit árnyaltabb a kép, mert az AMD CPU-i játékra jók, de munkában alulmaradnak.
-
antikomcsi
veterán
válasz
FireKeeper #32 üzenetére
Én meg az elmúlt hónapban beüzemeltem jó pár notit, és pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Az ár érték nagyban, függ attól, hogy melyik gyártót választja az ember, fogyasztásban, üzemidőben az inteles ugyan ott, van, mint az amd-s, és az i5 igp-je meglepően jó.
Az AMD A6-os apu-ja, pedig valóban nagyon gyenge, az 1.4Ghz-es alapon "alig vánszorog" az op rendszer egy i3/i5-höz képest, miközben még csak nem is olcsóbb utóbbiaknál.
Szóval gyakorlati tapasztalat alapján, sajnos azt kell mondjam, hogy jelenleg, sokkal jobb választás egy i3/i5-ös gép, mint egy A4/A6-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest