- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Cybertrone #82 üzenetére
Teljesen kár tovább etetned, hiába kérdezed, hogy ez a gömb miért piros, csak azt fogja hajtogatni, hogy az a kocka azért kék, mert............
-
antikomcsi
veterán
válasz
Cybertrone #76 üzenetére
Az én tapasztalatom szerint, bár ez itt senkit nem szokott érdekelni, a gtx480 kb. 20%-ot ver átlagosan az 5870-re. És ezt az élet mondatja velem, nem itt-ott olvastam.
-
antikomcsi
veterán
válasz
FireKeeper #32 üzenetére
Én meg az elmúlt hónapban beüzemeltem jó pár notit, és pont az ellenkezőjét tapasztaltam.
Az ár érték nagyban, függ attól, hogy melyik gyártót választja az ember, fogyasztásban, üzemidőben az inteles ugyan ott, van, mint az amd-s, és az i5 igp-je meglepően jó.
Az AMD A6-os apu-ja, pedig valóban nagyon gyenge, az 1.4Ghz-es alapon "alig vánszorog" az op rendszer egy i3/i5-höz képest, miközben még csak nem is olcsóbb utóbbiaknál.
Szóval gyakorlati tapasztalat alapján, sajnos azt kell mondjam, hogy jelenleg, sokkal jobb választás egy i3/i5-ös gép, mint egy A4/A6-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest