- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hodigy
tag
Sajnos egyet kell értenem engem nem győzött meg a Star Citizen. Kezdjük ott, hogy nem lehet normálisan beállítani az irányítást, ha nem a joystick az első eszköz amit a játék lát akkor nem működik, és nincs semmilyen normális beállítási felület. Ilyen tippek vannak a neten, hogy mindnet húzz ki csak a joy legyen bent és indítsd a játékot majd reménykedj, hogy látja és működik. Erre nem jutott pénz és idő?
A grafika meg szerintem optimizálatlan és ahelyett, hogy rendesen megcsinálnák jönnek a mesék...
Mindezt úgy írom, hogy kivártam azt a 2 napot amíg letöltődött és rászántam az időt, hogy megpróbáljam működésre bírni... -
-
Drenadar
veterán
A mantle és a vulkán? Utóbbiról azt tudtam hogy még Linuxon is menni fog ezért olyan nagy szám. De akkor ennek jobban utána kell néznem.
+1 win10 miért gáz? Most akinek legalább win7-e van az díjmentesen tud majd upgradelni rá.
Inkább a vga beszerzése lesz majd nagyobb érvágás...
-
GypsFulvus2
őstag
A profilomban olvasható konfiggal medium-low beállítás mellett elfut 30 fps-el, fullHD-ben, dx11 alatt. Amint látod, a VGA-m egy 4. életévét töltő típus. Annak ellenére, hogy a játék még pre-alfa. Innentől kezdve kéretik sírás-rívást befejezni. Aki meg teljes grafikai pompájában akarja majd futtatni, az ruházzon be egy Vulcan/dx12 Tier3 támogatási szintű kártyára. Ez 2016-ban talán már nem lesz akkora kihívás...
Ha meg úgy gondolod, hogy ez a játék csak a grafikáról szól majd, akkor nyilvánvalóan nem tudsz róla túl sok mindent.Szerk: Win10-re ingyenesen lehet majd upgrade-elni, még kalózverzióról is. A Vulcanhoz meg nem kell még az sem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest