- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
velizare #108 üzenetére
ED helyigényére térjünk vissza, ha:
1 - Megjelent a Star Citizen
2 - Oda is bekerül az FPS-rész, meg minden amit ígértek.Jelenleg a SC is köszöni szépen elvan ~20GB-al...
Azért utóbbi nem kevés animáció. Nagyon nem. Az összes hajó összes interakciójához meg kell csinálni a megfelelő karakter-animációkat. A hajón belüli és kívüli akciókhoz, mindenhez.
És persze a részletesség...
Ahogy azt már valahol mondtam: A grafika az, ami behúz a játékba és az atmoszféra bilincsel oda.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
velizare #100 üzenetére
Tudtommal CIG videóban hangzott el. Én is láttam, de nem mondom meg melyikben. Nem sokkal a cikkek megjelenése előtt.
Amúgy -szerintem- teljesen logikus. annyi hajót, bolygót, stb olyan részletességgel modellezni, eltárolni a kapcsolódó animációkról és effektekről nem is beszélve, aztán ott lesznek az állatok/karakterek és persze a "cuccok": kézifegyverek, páncélok, gránátok, ruhák, stb... Tonnányi adat. Ha egy CoD-féle csőlövölde megeszik 50GB-ot, akkor egy open
worlduniverse-nek mennyi a sok?(#102) szunya1: Fajlagosan már most is egálban vannak a 256-os és 512-es SSD-k. Jövőre már az utóbbi lesz olcsóbb GB-onként... Még legalább 1 év, mire a SC ténylegesen elstartol, de amilyen alaposak, szerintem simán lesz abból a 2016 elejéből közepe is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest