- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
velizare #108 üzenetére
ED helyigényére térjünk vissza, ha:
1 - Megjelent a Star Citizen
2 - Oda is bekerül az FPS-rész, meg minden amit ígértek.Jelenleg a SC is köszöni szépen elvan ~20GB-al...
Azért utóbbi nem kevés animáció. Nagyon nem. Az összes hajó összes interakciójához meg kell csinálni a megfelelő karakter-animációkat. A hajón belüli és kívüli akciókhoz, mindenhez.
És persze a részletesség...
Ahogy azt már valahol mondtam: A grafika az, ami behúz a játékba és az atmoszféra bilincsel oda.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
velizare #100 üzenetére
Tudtommal CIG videóban hangzott el. Én is láttam, de nem mondom meg melyikben. Nem sokkal a cikkek megjelenése előtt.
Amúgy -szerintem- teljesen logikus. annyi hajót, bolygót, stb olyan részletességgel modellezni, eltárolni a kapcsolódó animációkról és effektekről nem is beszélve, aztán ott lesznek az állatok/karakterek és persze a "cuccok": kézifegyverek, páncélok, gránátok, ruhák, stb... Tonnányi adat. Ha egy CoD-féle csőlövölde megeszik 50GB-ot, akkor egy open
worlduniverse-nek mennyi a sok?(#102) szunya1: Fajlagosan már most is egálban vannak a 256-os és 512-es SSD-k. Jövőre már az utóbbi lesz olcsóbb GB-onként... Még legalább 1 év, mire a SC ténylegesen elstartol, de amilyen alaposak, szerintem simán lesz abból a 2016 elejéből közepe is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Gitáros topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Ford topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- MSI Gaming X Trio 3060
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest