Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Teljesen jogos lenne ha egy kész játék esetében rónád fel ezeket a hibákat.
De ez még fejlesztés alatt áll így azt hiszem ez még bőven belefér bár hozzáteszem az irányítást már elég jól személyre lehet szabni és a joy támogatás is elég jó ( nekem egy darabig nem ismerte fel az X52 Pro-t aztán az egyik patch után ez is megoldódott). -
Yllgrim
őstag
Koszonjuk hogy egyikotok sem fog megjelenni ebben a jatekban
Egy pre-alfa allapotban levo jatekrol alkottok iteletet felinformaciok alapjan, azt gondolvan hogy ez a vegleges, optimalizalt, mukodo vilag mar
Az ilyen sotet, korlatolt embereknek hala sokan meg sem nezik, nem szannak idot arra hogy hol tart a jatek, csak a duma megy, de az nagyon. Az hogy szantal ra par percet beallitgatni az meg nem jelenti azt hogy szantal ra eleg idot
Torold le es legyszi soha tobbet ne probald ki, nem neked valo, ezzel egy kicsit dolgozni kell, utanajarni, leeg tole par agysejted
-
Drenadar
veterán
Lehet hogy majd a teljes játéknál működni fognak ezek a beállítások is. Egérrel és billentyűzettel elég jól be lehet állítani és megy is... Nem véletlenül alpha még.
De amúgy sokan még tudják oldani a joy irányítást is.
(én két napot biztos nem vártam volna egy letöltésért ;-))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest