- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
guriga1234 #1448 üzenetére
A szűklátókörűséget egyébként miért kell itt világgá kürtölni? Tényleg érdekel.
-
Viper26
nagyúr
válasz
guriga1234 #1448 üzenetére
Én a magam részéről nem dugom homokba a fejem, veled ellentétben sokan szeretnek tájékozódni viszont... szerencsére.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
guriga1234 #1429 üzenetére
Mi a probléma? A gsmarena hiteltelen forrás számodra, vagy az a gond, hogy 2 fotót egymáshoz viszonyítok, ami nem 100%-ig azonos beallitasokkal készült? Elég kevés tesztfotó áll rendelkezésre, ahol az EXIF adatok is elérhetőek és van viszonyítási alap is korabbi modellel azonos pozibol, azonos beállítással készült kép formájában. 300ezres telefonról lévén szó, próbálok utanajarni ha valami aggasztó jelenséget látok, mielőtt megveszem, ennyi. Nem állítottam egy percig sem, hogy profi vagyok, csak hogy ez nem beállítás kérdése. Sok dolog ki tud derülni még ilyen összehasonlításokbol is.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
guriga1234 #1425 üzenetére
Ha egyik kép ISO 250, a másik meg durva esetben pl. ISO 400, akkor a nüansznyi különbsébet betudom a beallitasoknak. Szerintem a hozott példán latszik, hogy nem erről van szó...
-
Kkromer
aktív tag
válasz
guriga1234 #1422 üzenetére
Chrome felajánl rögtön fordítást.
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
guriga1234 #1420 üzenetére
Nem, de ilyennek nem szabadna lennie semmilyen beallitas mellett sem. Viszont Dare2Live-nak igaza lehet az optikai hibával.
-
baladam86
aktív tag
válasz
guriga1234 #1409 üzenetére
Nem kedvelem az apple eszközöket, de az vitathatlan, hogy az optimalizáció mind a gyártó, mind pedig az appok fejlesztői részéről nagyon rendben van, az más kérdés, hogy alig néhány eszközre kell optimalizálni, szemben az androidos vonallal.
-
leslien
nagyúr
válasz
guriga1234 #1406 üzenetére
mi van veled?!
csak azt akartam mutatni h mennyit fejlődött h a verhetetlen Iphone alul maradt... pl egy régebbi [link] -
bigsee
addikt
válasz
guriga1234 #1313 üzenetére
Valahol írták, hogy csak a feketékhez adnak feketét, a színesekhez fehér jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- LG LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest