- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
Én bevallom hősiesen, szégyen vagy nem szégyen de én nem használok felhő szolgáltatást. Sosem használtam! Sőt az az első szolgáltatás amit kikapcsolok a telefonon és PC-n. Én még a régi vágású júzer vagyok, telefont összekötöm a PC-vel és átmásolom a képeket/videókat külső HDD-re majd onnan csinálok egy biztonsági másolatot Pendrivera is. Tudom, h már vannak ésszerűbb és korszerűbb megoldások is erre de én így szoktam meg és valószínűleg így is fog ez maradni amíg csak lehetséges!
-
janeszgol
félisten
Gondolom a többiek nevében is írhatom: mindennap magammal viszek 20 ezer mp3-at/5 ezer flacot, 10 ezer ebookot, meg 200 filmet, ja meg minden képet mindenkiről, mert olyan klassz rábízni az adataim egy olyan eszközre, ami ellophatnak tőlem, meg is semmisíthetik az adataimmal együtt.
A 4K videózás miatt amúgy van értelme a nagy tárhelynek (128+ GB). Sőt a FHD videózás is eszi a helyet (persze ezek is feltölthetők felhőbe, de ha pl kell a munkádhoz, akkor megéri helyben tárolni ezeket). Más értelmes dolgot én sem tudok elképzelni. De persze mindenki olyat vesz, amilyet akar, de az esetek 99%-ban a fenti baromságok szoktak elhangzani.
-
-
Én tapasztaltam pár röccenést az S10-eknél; nem volt tragikus, de őszintén szólva abban reménykedtem, talán ezt most kiküszöbölik. Még a beállításoknál is volt, hogy várni kellett úgy 400-500ms-t arra, hogy belépjek egy menüpontba -míg egy másik menüpontnál meg mint a villám. (Szóval nem arról van szó, hogy az animációk sebességével lenne baj! Tényleges, apró szmúttalanságokról beszélek.)
Siettem, de ennyire azért futotta.
A sima S10-nél -szokás szerint- zavart a hajlított kijelző, meg is érintettem egyszer akaratlanul, de az S10e igen pöpec volt, 5 perc használat után tényleg szinte tökéletes. Azért csak szinte, mert nálam bizony volt pár röccenés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest