Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
janeszgol #725 üzenetére
Látom nem vetted észre a trükköt. pedig ügyes marketing van itt.
lett egy s10e, amit s9 eredeti ára lőttek, de cserébe kijelzőt lebutították,és ujjlenyomatolvasó is maradt hagyományos.
Van az s10, ami s9 plus utóda akar lenni, de az akksin érdekes változás van s7 edge-n még 3600 mAH volt, most már csak 3400 maH. Persze üzemidő nem fog romlani, de javulni se.
Lett az s10 plus, amibe végre szép nagy aksi lesz és a QI visszatöltés is értelmet nyer. Igaz itt még nagyobb kijelző méret és még nagyobb kamerakivágás. Ebből lesz (vagy az 5G-ből) pen-nel majd a note10 készítve.Szimplán lemásolták az apple új termékpozicionálását.
Ha akarsz nagy akksit, óriási készüléket kell venned,és a csúcsot, csúcsáron, és nagy kamerakivágással.
(5G változat minket nem érint jelenleg) -
válasz
janeszgol #711 üzenetére
Színezőbajnok valóban, de azért még így is a jobbak között van. Nagyon ízlés dolga, kinek mi jön be, van, aki a túlszaturált színeket szereti.
Szerintem nem lenne egyértelmű győztes, szubjektíve ki ide, ki oda húzna, és ez csak két részlet:Nekem a Nokia 8 Sirocco színkezelése általában véve jobban bejön, mint a Samsung S-eké.
-
válasz
janeszgol #690 üzenetére
Nekünk biztosan megérné!
PhoneArena-nál a benchmarks részt szeretem nagyon, illetve a camera comparison tool-t. Utóbbinál nagyon gyakran nézem a képen lévő poharakat és a bonbonos dobozt; meglepő, de rengeteg mobil képtelen helyesen arany színeket fényképezni! Többek között ezért veri nálam az S9 kameráját a Nokia 8 Sirocco kamerája.
-
leslien
nagyúr
válasz
janeszgol #654 üzenetére
tényleg várjuk meg a március 7. talán már akkor jöhetnek a valós tesztek.. de ne legyen igazam.. mondom ezt úgy h van egy S9 itthon... pl a tavalyi S9 teszt..
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
janeszgol #339 üzenetére
Én egyik rendszert/telefont se fikáztam soha, a lényeg mindenki azt használja ami számára szimpatikus. Pl én iOS párti vagyok már rég óta, androidnál kényszerszerűen állítgattam mindig a telefont, annyi lehetőséget ad, iOS-nél meg annyi van amennyi számomra elegendő. Viszont S8-S9-S10 nagyon tetszett mindig is, jobban mint például egy X/XS, fogása is sokkal kényelmesebb, csak ugye maga a rendszert nem szeretem már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest