- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
TheBikerider #34 üzenetére
Persze hogy nem, ott a harmadik lehetőség, vesznek pár dollárért egy megfelelő kábelt, de ez akkoris pitiáner dolog a szememben.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Szerintem három lehetőség van: Vagy perelnek sok pénzért, vagy eladják a telefont és ráfizetéssel vesznek egy aktuális flagshipet a Pixel 2 XL/S8/iPhone trió valamelyikéből, és gyaníthatóan nagy lesz a bukó, vagy vesznek pár dollárért egy megfelelő USB kábelt. Egy biztos, bárhogy is döntenek az garantálható, hogy a végkifejlet az lesz, hogy a tulajok döntő többsége nem venne többet Essential Phone-t.
-
.Szaki.
addikt
Hát ez nem kicsit ciki. Én végig szurkoltam az Essentialnak, hogy legyen egy újabb alternatívája az embereknek, tetszett a készülék is, na de ilyen hibákat véteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest