- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fonyod
tag
válasz
krystman #173 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos nem ez a megoldás.
A wi-fi beállításoknál az alvó módra nekem is az van bejelölve, hogy "Soha", ettől függetlenül ha a képernyőzár lezár és "alszik" a kicsike, akkor hiába keresnek skypeon, küldenek e-mailt vagy chat üzenetet - nem ébred fel a tab. Ha manuálisan feloldom a képernyőt, akkor azonnal jelez, hogy van elmulasztott hívás vagy mail. Olyan beállítást pedig nem találtam, hogy alvó mód - soha, kivéve ha töltőn van a tablet. Ha töltőre teszem, akkor a képernyőzár lezár, de nem megy el aludni, így megkapom azonnal az üzeneteket és jelzi, ha keresnek skypeon.
No erre kéne nekem valami megoldás!!!Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Tesla topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Viccrovat
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elden Ring
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest