- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
L4ller #10123 üzenetére
Fura. Nekem a Puppy csatolta, olvasta, írta. Filmet néztem róla Puppy -n. Egyébként szerintem a NAS csak kezeli az XFS -t, de nem XFS -t hoz létre, hanem EXT -et. A gyári vinyók nem a NAS -sal lettek formázva, ezért XFS -ek. Gondolom azért, hogy jók legyenek a 210 -hez is, ami csak XFS -t kezel. Én úgy vettem az Extreme Digital -nél akcióban vinyóval, hogy nem gyári volt benne, hanem adtak hozzá egy szűz vinyót. Azt nekem EXT -re formázta a NAS.
-
-
Anonymus23
veterán
Túl sokat szerintem nem feltétlenül vesz észre az ember, a száraz technikán túl (erősebb proci, több memória) "túl" sok előnye nincs a 325v2-nek, kivéve ha fontos, hogy nagy sebességgel tudj másolni róla. Abban feltétlenül jobb, frissebb vinyónál 90-95 MB sem volt ritka, most csak olyan 75-80 körül alakul. Ha ki tudod használni a több vinyó előnyét, akkor meg nem kétséges, jó választás lehet a 325v2 is.
Persze maga a nyers erő is biztos többet nyom a latba, ha sűrűbben használnám médiakiszolgálónak, de az biztos, hogy torrent mellett én a 310est nem tudtam FHD film lejátszásnál előretekerni, mígnem a 325-el meg megy simán. -
Anonymus23
veterán
Így első nekifutásra passz.
A szövegből nekem az jön le, mintha a config fájl sérült/tiltott/eltűnt lenne, és ezért nem tudja futtatni.
Ha csak magát a TM-et újratelepíted a korábbi módon, akkor ugyanazokat a mappákat fogja létrehozni, és mintha nem írná felül a torrent fájlokat, szóval menne tovább az előző menet.De ahogy kiveszem írásodból, feltetted a programlistásat. Ha még nem másolgattad egyenként vissza a torrenteket, akkor a linkelt leírásban van egy rész, amiben le van írva egy egyszerű megoldás, hogy hogyan tudod visszatenni a torrenteket. Bár ehhez kellene a korábbi FFP...
-
Anonymus23
veterán
Egyre gondoltok, csak annyi a gond, hogy a legfrissebb letöltött fájlokból valamiért kihagyták az FFP-t, és ezért nem látszik a listában.
Az FTP szerverről le kell szedni az adott fájlokat (régebbi könyvtárból, amiben még benne van az FFP), és bemásolni a NAS adott könyvtárába, itt le van írva mit miért. -
L4ller
tag
-
L4ller
tag
Az jutott eszembe, hogy amikor a merevlemezre telepítettem az FFP-t, akkor az csomagként megjelent az adminisztrációs felületen, amit telepíteni kellett. Ha tiltom az FFP csomagot, akkor elképzelhető, hogy működni fog a nyomtató szolgáltatás?
Másik kérdés ami felmerül ezzel kapcsolatban: ha tiltom, majd újraengedélyezem az FFP csomagot, akkor amiket oda telepítettem, ugye nem kell mindent elölről kezdeni?
Üdv!
-
Game78
tag
A gyári Dlna-t nem nagyon használja senki aki Ffp-t használ,be kell másolni ugyanúgy a pc-n keresztül a hálózati mappa/admin/nsa-ba ezt a fájlt és utána Ssh-n kiadni ezt a parancsot:funpkg -i /i-data/md0/admin/nsa/minidlna-1.0.22-arm-1.txz ugyanúgy mint amikor a Transmission-t meg a többit telepítetted.
Másik torrent kliensről még nem hallottam....de firmware minden része működik tovább az Ffp -vel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest