- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4ller
tag
válasz
#79335424 #10127 üzenetére
Szia! A partíciók közül azt, amire az ffp volt telepítve, azt látta, catolta is, a másikat nem tudta csatolni, valami hibát is írt, de már nem emlékszem pontosan, mit. Amúgy mielőtt behányt, sokszor volt áramszünet, annak a számlájára tudnám írni.
Mennyit lehet elkérni reálisan egy ilyen 310-ért, vinyó nélkül, papírjaival, dobozzal, 2-3 hó garival?
-
L4ller
tag
válasz
#79335424 #9462 üzenetére
Köszi a puppys tippet, valóban látta az xfs partíciót, de a tartalmához sajna nem tudtam hozzáférni sehogyan sem. Fel sem csatolta a partíciót, így maradt a delete...
Engedte viszont újrapartícionálni, így most megy egy asztali gépbe, a NAS pedig kap egy 1TB-os valamit.
Azt nem tudom, hogy ha nem akarom, hogy XFS-t hozzon létre, akkor milyen filerendszert érdemes alkalmazni, amit a NAS is lát, ír, olvas?
-
L4ller
tag
válasz
reepamester #9460 üzenetére
reepamester: Köszi! ubi nem rossz, de peppermint live usb-vel próbáltam, az nem csatolta, bár a lemezek közt látta.
Somatom, köszi a tippet, kipróbálom, puppyt is használtam már, nem lesz teljesen ismeretlen.
Amúgy már épp gondolkodtam, h nagyobb vinyó kéne a vasba,meg azon is, hogy hozzájutottam egy gyönyörű Dell brand géphez, fekvőházas, és b.szott jól néz ki, hogy belefaragom abba a NAS lelkét, ezzel egyedi külsőt kölcsönözve neki, és jobb szellőzést.
De most a legfontosabb, hogy a családi képek biztonságban legyenekMajd beszámolok a tapasztalatokról és a fejleményekről. Üdv!(Hajrá Costa Rica
)
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő jelenséggel?:
A Smart TV-m filmnézés közben leválasztotta a NASt.
Azóta nem érem el a rajta lévő tartalmat, a webes admin felületre belépve közli, hogy le van választva a kötet. Maga a vinyó pörög, viszont a LEdje folyamatosan világít. Bedöglött volna a vinyóm? Többször újraindítottam, de nem jutottam előrébb. Azt szándékozom tenni, hogy kiveszem belőle a winchestert, és egy asztali gépben kipróbálom.
Van valami ötletetek? A vinyó amit adtak hozzá WD cav blue 500-as, és kb. 1,5 éves.
-
L4ller
tag
válasz
Anonymus23 #8739 üzenetére
Viszonylag sűrűn használom média kiszolgálóként, gyerkőcnek vannak rajta mesék arra az esetre, ha kinyiffanna a net, bár még ritka, ami FHDban van.
Viszont amikor mi nézünk FHD-t, tényleg nem lehet előretekerni, sőt néha még azt is megcsinálja, hogy leválasztja magát a hálóról, amikor nagyobb terjedelmű 1080p-s filmet indítok el...
Amúgy van itt egy régi, de dizájnos fekvő Dell Optiplex házam, már arra is gondoltam, hogy abba átszerkesztem a 310 lelkét, és adok neki valami épkézláb hűtést, aztán mehet a TV alá...
-
L4ller
tag
válasz
Anonymus23 #8734 üzenetére
Hát, köszi azért, egyenlőre feltettem a csomaglistából, aztán meglátjuk, mi lesz.
Pont most olvastam amúgy a linkelt cuccodban a torrentek úgymond "újraindítását"!
A leírásod egyébként nagyon hasznos(Ezúton is egy hatalmas KÖSZÖNÖM érte), majd ha jobban fog az agyam, kicsit gyakorolgatok is belőle, úgyis kéne egy nagyobb vinyó a drágámba, akkor pedig majd úgy megyek neki, hogy fel legyek vértezve gyakorlattal.
Szerk.: Még nehogy eladjam a 310-est és beruházzak a 325 V2re...
-
L4ller
tag
válasz
Anonymus23 #8732 üzenetére
Ahoi!
Ezt még megpróbálom. a korábbi TM hibaüzenetemre van valami tipped esetleg?
Milli82: Igazad lehet, bocsesz!
-
L4ller
tag
válasz
Doky1988 #8727 üzenetére
nekem is fenn van amúgy az FFP, az alóla telepített TM-el lett valami. Mindegy, úgyis szanálni akartam.
zimmerferi: jó tipp, van esetleg egy linked, ha nem vagyok pofátlan a 4.62-es firmhöz?
Szerk.: nem vagyok annyira otthon linuxban, ha visszateszem a 4.62-t, akkor hogyan tudom újra telepíteni az FFP-t? Kell hozzá formázni a vinyót?
Így, hogy a 4.70 van fenn, és fut a 0.7-es FFP, Putty alól próbáltam telepíteni a TM-et, de nem sikerült...
-
L4ller
tag
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Frissítettem 4.70-re én is, a csomagok között telepíthető a 2.82-es Transmission. Telepítettem is, így viszont üres( torrentek nincsenek benn).
A csomagok között nem látom az FFP-t, viszont Puttyból tudtam csatlakozni.
Dilemmázok: tegyem-e be a torrenteket a gyári 2.82-s transmissionbe, vagy telepítsem FFP alól a legfrissebbet?Jahh, nekem is 100%-on pörög a proci, most még megpróbálok egy restartot...
-
L4ller
tag
ÜdVW!
A kérdésem a következő:
Meguntam, hogy ahányszor belépek a webes admin felületre, zaklat a frissítésért a 310-esem.
Ma frissítettem a firmwaret, és a csomagoknál látom, hogy elérhető a Transmission kliens.
A kérdésem, hogy ez a kliens megegyezik-e azzal, amit FFP alól futtatok jelenleg is?
Úgy értem, ha leszedem az ffp csomagot, és telepítem a friss firmware által elérhető Transmissiont, akkor azt elérem-e ugyanúgy a Transmission GUI-val, illetve mennyi torrentet kezel, és jó-e sebességben?Köfi előre is!
-
L4ller
tag
ÜdVW!
Valaki próbált már belőni multifunkciós nyomtatót a NASra? El lehet érni valmily módon, hogyha scannelni szeretnék, ne kelljen kihuzigálni a nyomtatót a NASból?
NSA 310 a delikvens, TP-Link a router, W7 a rendszer, HP Deskjet 2280 a nyomi.
Nyomtatás működik, több gépről is, tesztelve. Viszont a Scan funkciót nem tudom előcsalogatni, és a készüléken található SCAN gombot nyomogatva sem történik semmi.
Tippek, ötletek?
Köszi előre is! -
L4ller
tag
válasz
Impair1980 #1522 üzenetére
Annyiért végképp jó vétel!
-
L4ller
tag
válasz
Impair1980 #1515 üzenetére
mp3-t nem próbáltam, de mkvt, avit viszi,bár ez szerintem a TV-n múlik, nekem egy samsung d5500-s smart van, teszi a dolgát, eddig nem botlottam olyanba, amit ne vitt volna.
-
L4ller
tag
válasz
Impair1980 #1512 üzenetére
Nekem megjeleníti.
-
L4ller
tag
Az jutott eszembe, hogy amikor a merevlemezre telepítettem az FFP-t, akkor az csomagként megjelent az adminisztrációs felületen, amit telepíteni kellett. Ha tiltom az FFP csomagot, akkor elképzelhető, hogy működni fog a nyomtató szolgáltatás?
Másik kérdés ami felmerül ezzel kapcsolatban: ha tiltom, majd újraengedélyezem az FFP csomagot, akkor amiket oda telepítettem, ugye nem kell mindent elölről kezdeni?
Üdv!
-
L4ller
tag
-
L4ller
tag
Sziasztok!
NSA 310-em van, 2 laptop van még a routerhez kötve,és azt vettem észre, hogy amióta az FFP megy, a nyomtatás nem működik. Tapasztalt valaki hasonlót? Mind2 FFP-re vonatkozik, amikor pendriveról futott, és amikor a vinyóról is. Amikor még nem ment az FFP, tudtam nyomtatni mind2 lapiról. Van valakinek ötlete esetleg?
-
L4ller
tag
Sziasztok!
A minap szereztem be egy ZyXel 310-es kütyüt. Olvasgattam ezt a fórumot, bár még nem értem a végére.
Kérdéseim a következők lennének:
Barátkozom ezzel az FFP-vel egy 8GB-s pendrivera, de nem találtam a leírásban, és nekem nem annyira logikus, hogy amikor az FFP fut, mondjuk leginkább a torrent miatt, akkor a gyári szoftver médiaszervere( DLNA) használható-e. Amennyiben nem, akkor van-e vmi alternatív DLNA kliens, amit az FFP-re lehet feltenni.
Gondolok itt (ami nekem pl működött ubuntun) a minidlna nevű szoftverre.* Szerk.: Illetve, (és ezt nagyonnagyon zárójelben kérdezem: mivel a gyári firmben lévő nyomtató-kiszolgáló, és médiaszerver nekem hibátlanul működik, lehet-e más torrent klienst telepíteni a gyári firmre?)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest