- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
válasz
Identified #13309 üzenetére
Köszi! Tavalyi az júliusi az utolsó fw a cucchoz ez az akkori aktuális twonky verzió.
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13296 üzenetére
Az ffp nem széthekkelés, csak kitárulnak a lehetőségek és egy-két dolog könnyebbé válik.
szerk: És a stick-et felejtsd el. HDD-re telepítsd majd ha úgy gondolod, hogy felrakod.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Identified #13294 üzenetére
Ja, hogy te nem akarod felvenni a felhasználókat! Ez eddig nem volt említve.
Ezt webes felületen nem fogod megcsinálni anélkül, hogy ne vennél fel minden felhasználót szerintem.
Csak egy ötlet: csinálsz egy felhasználót és adsz neki olvasási jogokat és kikürtölöd mindenkinek, akinek akarod. Beállítják és kész. Admin-nak meg full. -
zambozoli
aktív tag
válasz
Identified #13292 üzenetére
Én mindenkit, bedobnék egy csoportba kivéve az admint és nekik adnék olvasási jogot.
Admint meg teljes hozzáférésre.Mivel csak ők vannak bent a hozzáférési listában a többit, anonimust és barátait alapból elutasítja!
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13290 üzenetére
Ez abban az esetben igaz, ha az admin a tulajdonosa, a többinek pedig csak olvasási jogot adsz.
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13288 üzenetére
Azt hogy az everyone csoport mindenkire vonatkozik és a jogoknál az erősebb kutya b@szik, azaz a tiltó jogok erősebbek, mint az engedélyező jogok.
-
törölt tag
válasz
Identified #13284 üzenetére
Kell hozzá egy kis ügyeskedés, de meg lehet oldani "külsős" DYNDNS nélkül is. Nekem van egy Androidos telóm, ami célhardverként üzemel. Az rendszeresen lekérdezi az IP -jét és ha változik, akkor az új IP -t feltölti Gdrive -ba, amit a kliens szinkronizál és ez alapján hívja meg a másik eszközt. Ezt sztem tudná a NAS is.
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13275 üzenetére
Ahogy előttem is mondják : VPN, de ha ez nem is akkor legalább egy https, főleg akkor ha rendszeresen más, idegen helyekről, nyílt wifik, internetkávézó, stb próbálod elérni.
Ehhez ugye egy vpn szerver képes router kellene (a tplinked nem az szoftveresen) vagy a nas-ra telepítesz egy vpn szervert (openvpn).
Illetve, ha mindig egy adott külső ip-ről próbálod elérni (pl munkahely), akkor a routerben a portforward alatt beállítod, hogy csak az adott ip-ről lehessen hozzáférni a forwardolt porthoz. (szerk: de úgy látom, ilyet sem tud a tplink...) -
Mr Dini
addikt
válasz
Identified #13275 üzenetére
Vpn
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13271 üzenetére
Mivel voltál olyan figyelmetlen és kitetted a publikus ip-det a hozzászólásban, rögtön rá is próbáltam... Működik ez szépen.
Ne saját hálóról próbáld, hanem menj át a szomszédba és onnan
De ha így hagyod, ne csodálkozz, ha teli leszel bepróbálkozással mindenféle távoli, egzotikus országból.
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
Identified #13268 üzenetére
Én sem boldogulok...
Én a Virtual Servers-nél állítottam pedig... Az én router-emben a Service Port mellett van egy Internal Port nevű mező is.
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13268 üzenetére
Te a 205-ös portot a port triggernél állítottad nem a port forwardnál (tplinknél, ha jól emlékszem virtual server alatt fut.)
A port trigger csak akkor enged befelé forgalmat, ha azt belülről igénylik is. Azaz ez nem lesz jó neked, Portforward kell.szerk, látom ott a virtual servers is, töröld a triggert!
Egyébként hagyd 80-ason a http portját a nasnak. A routerben csinálj egy olyat, hogy a külső, publikus 205-ös portot forwardolod a nas ipjére a 80-as portra. Kívülről továbbra is a http://identified.ddns.net:205-ön éred el. Az más tészta, hogy én nem raknám ki a nas managmentjét a netre így...
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13255 üzenetére
Startert utiliy cd-t ki sem szabadna bontani. Semmihez sem kell, se a cd, se a rajta lévő program.
-
törölt tag
válasz
Identified #13252 üzenetére
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13250 üzenetére
TP-LINK
még jobb...
Beállításokat töröltetted? Mi az angol hibaüzenet?
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13248 üzenetére
"hogy nincs benne a kiválasztható providerek közt a no-ip, az lehet a gond?"
Ebből a szempontból így a routernek ehhez semmi köze.
D-link router? -> https://www.dlinkddns.com/signin/
-
Tonyk
veterán
válasz
Identified #13246 üzenetére
Akkor szedd le a csomagot úgy, hogy ne tartsa meg a beállításokat és tedd fel újra. Eddig még nem nagyon volt olyan, akinek ne ment volna.
Egyébként meg célszerűbb lenne a routerben beállítani ezt (már ha támogatja).szerk:
Biztos, hogy a userneved az email címed?? (szerintem nem!) + nézd már meg az eredeti angol hibaüzit (execution error?), mert ezek a magyar fordítások néha elég félrevezetők.
-
Tonyk
veterán
-
Geripapa
aktív tag
válasz
Identified #13236 üzenetére
Probálkozz csak, nekem müködik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Battlefield 6
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen autót vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Keresünk dokkolókat
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest