- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Igen admin-nel jelentkezem be.
Nem sikerült semmit sem elérnem ezekkel a parancsokkal. És most ott tartok hogy még csak screenshot-ot sem tudok a hibaüzenetről, mert nem érem el a NAS-t ssh-n.Ez azután történt hogy érkezett egy második meghajtó. HD sentinel írás/olvasás teszt, semmi bajt nem talált.
Majd így nyersen partíció nélkül beleraktam a (kikapcsolt) NAS-ba. NAS menüjében kötet létrehozása. Végeredmény.
Aztán szeretném ha ezen az új meghajtón lenne egy mappa, amit NFS-sel megosztok, és látja a médialejátszóm (továbbiakban ML), és elérem Windows-ból is mint ahogyan az egyes köteten levő mappát is.
Ugyan úgy beállítottam mindent mint az első köteten levő NFS megosztásnál, valami még sem klappol.
NFS
NFS ML-ról
Illetve ha a NAS menüjében nézem a megosztásokat sem stimmel számomra valami.
1es kötet/2es kötet
Aztán ott van az a problémám is hogy Windows alatt így néz ki a dolog:
1es kötet: Z:\Mede8er\Zyxel\
2es kötet: Y:\Mede8er2\ ---> itt miért nincs Zyxel2 nevű mappa? Logika szerintem nem kellene hogy lássam?
Korábban nem csináltam semmit (külön csatolás ssh-n vagy akármi), simán létrehozta win alatt is. Tudom hogy amit win alatt látok az nem nfs, hanem smb, de akkor is látom, és tudom kezelni.
Mi okozhatja a bonyodalmat? Régen mikor az első nfs megosztást beállítottam, semmi bonyolult dolog nem volt. Azóta működik rendesen a mai napig. Valamit rosszul csináltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.