- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surfym@n
senior tag
Én tegnapelőtt vettem egy általad említett Jabra BT8030-ast.
Elsőre azt mondhatom nagyon korrekt, igen minőségi és sokáig bírja egy feltöltéssel.
Egyszerre két eszközt lehet hozzá társítani (esetemben egy PC és egy SE-teló volt, korrektül kezelte mindkettőt: ha jött egy hívást, szépen visszavette a Winamp hangerejét, majd megállította, hívás után pedig fokozatosan visszaerősítette a zenét - fülbarát)
Több funkciója is van:
-használhatod "normál headsetként" bluetooth-on keresztül,
-lehetőség van kinyitva bluetooth kihangosítóként (ki kell "egyenesíteni" a cuccost) működtetni,
-illetve USB-n keresztül géphez is köthetedPár apróságon akadtam csak fenn:
-a beépített mikrofonja kiváló és zajszűrős, ellenben PC-vel összekötve sem usb-n sem BT-n keresztül nincs lehetőségem a mikrofont használni (Skype-hoz)
Ennek azonban utánajárok, mert vhol külföldi oldalon olvastam egy tesztben, hogy skype-oztak vele, tehát még ezügyben van egy köröm a support felé, ugyan segítsenek már vmit.
-a telefonnal használva kicsit halkabb mint géppel összekötve
-USB-n keresztül nem tölt akksit (HALO már igen)
-elég nagydarab, kicsit úgy érzem magam vele mintha DJ-ként kiszabadultam volna vmi falusi dizsibőlSzerintem 12 ezrest megér (főleg hogy amazon-on 240-250 dodó között láttam)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy újabb trió érkezett szerkesztőségünkbe, a gyártók alapján van okunk bizakodásra.
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest