- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Felkészült a Redmi 15C
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surfym@n
senior tag
Időközben rájöttem arra, hogy ha PC-hez BT-n keresztül csatlakozik a headset, akkor 3 szolgáltatás közül lehet választani.
1.Stereo headset: ez zenére ajánlott, viszont a mikrofon nem használható
2.Handsfree: ennél a hangminőség nagyon gyenge, zenét hallgatni olyan mintha vonalas telefon kagylóján hallgatná valaki a zámbójimmyt...na szóval beszélgetésre van kihegyezve, viszont mikrofon még mindig néma...
3.Headset: a hangzás ezúttal is kagylós-jimmysviszont itt már mikrofon is működik.
Nem tudom miért kellett így megbonyolítani, de legalább működik.
USB módban sajnos csak a hangszórók működnek szintén.Toshiba Bluetooth programja jóvoltából megtudtam, hogy zene módban 311 kbps az átvitel, beszéd módban mindössze 112 kbps - emiatt van az a dobozszerű hang (aká jimmy a kagylóban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Elkelt, értékelésre vár - Apple Pencil 1.gen. + bőr tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest