- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #52 üzenetére
physx miatt szívni AMD karival? Egyébként én most kérdeztem, nem n évvel ezelőttről, mivel jelen időben állítottad nagy bölcseleted. Szóval azért, mert a Shift nem lett megfelelően optimalizálva AMD karikra azért már az nv a hibás és nem a fejlesztő cég? Hogyisvanez? Azért, mert sokakat valami hidegen hagy, másokat még érdekelhet, s mint tudjuk nem csak a tömegigények kielégítéséből lehet jól élni, hanem rétegigényekből is. A te logikád szerint akkor egy cégnek, aki áthelyezi a hangsúlyt egykori fő termékkörérről teljesen másra, ahova tolni kell talicskaszám a pénzt az ehelyett inkább ölje azt a kivonulásra jelölt területbe? teljesen logikus. Így sokáig nem élne vállalkozásod.
#59 zuchy: valami bizonyíték az Nv akciójára?
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #46 üzenetére
Mutatnál példát a más néven tízezrekkel több értre? illetve ha a piacon az erőviszonyoknak megfelelően egy kártya magasabbra tagozódik, akkor nevétől függetlenül miért ne igazodjon az ára is a teljesítményéhez? Az inflációt, forint árfolyamváltozását ne is feledjük...
Nem beszéltem keresztbetevésről. Egyébként mennyire is tesznek keresztbe bárkinek is? Nem vesznek miattuk gonosz NV miatt AMD kártyákat, vagy mi van? Egyébként nem tudom feltűnt-e, de az NV épp kivonulóban van a VGA piacról.#47 Zolee11: mivel a chipset gyakorlatilag már a prociba költözött, így onnan természetes fejlődés mentén estek ki.
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #38 üzenetére
Nézz Ph tesztet, megtalálod.
#42 Zolee11: szerintem az NV most is jó irányt tart. más piacra mennek, amin életképesek. Addig meg a diszkrét VGA-kkal kihúzzák a dolgot. Egyébként a GPGPU vonalon jól megy nekik, pro Felhasználásra meg szinte remekül.
#41 Zolás: ja, Nascar. Mindenkinek ugyanolyan motorja van?
-
antikomcsi
veterán
válasz
Barthezz2 #38 üzenetére
Nem mindegy Neked, hogy mi a neve, ha jó valami?
Egyébként ne a 4850-et hozd fel, mert az már ennyi erővel nagyon régi, bár az is, mint a mostaniak, mondhatni a 2900xt sokadik átnevezett változata. Viszont ennek ellenére nagyon jó, és jelenleg még, egy 4850/gts250 használható egy 5750 helyett.
A 4850 nem, hogy egyenlő szinten van az 5750-el, hanem szinte ugyan az.
Az azonos teljesítményt nem úgy érték el, hogy csináltak valami újat, és annak a butább változatát tették közép kategóriába, hanem úgy, hogy ugyan azt használják. És a nagyobb teljesítményhez használták fel a meglévő régi megduplázását.
Érdekes, hogy biztosan érted, amit írok, de mégis mindíg következetesen olyan példákat hozol fel, ami Neked tetszik.
Senki nem mondta, hogy a gts250 jobb lenne, vagy olcsóbb, mint a 4850, ez utóbbi két kártya az 5750 alternatívája lehet, még vagy egy évig.
Vegyél példáúl itt az aprón használt, garis gtx295-öt 25K-val olcsóbban.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Barthezz2 #33 üzenetére
Miért, m i számít újnak?
Azért, mert most 2-3 hónappal később adnak ki egy új kártyát, akkor már ekkora gond van.
Régi cucc? Mihez képest? A gt200 egyidős az rv 770-el, a g92, pedig már rég nem felső kategória, és pont úgy árulják, mint a régebbi radeonokat.
Mitől nem tud az nv alternatívát nyújtani? Igaz, nincs a régebbiekben dx11, de olcsóbb, és kapható is az 5770/50-el szemben, teljesítményben, meg ugyan az.
Azt senki nem látja, hogy az amd se sokat újított most? Egyszerűen két rv770/90-es magot raktak egy gpu-ba, az 5800-as családnál az alacsonyabb gyártás technologiának köszönhetően, az 5700-asnál pedig szimplán lementek 55-ről 40nanora. Mivel a gpu szinte tök ugyan az, ezért nem is kell sokat gondolkodni, hogy vajon miért a 4870/4850 szintjét hozza a két új népkártya.
Bár ezzel nincs gond, hisz kategoriájában az 5770 jóval jobb kártya, mint a 4770, így mondhatni jól csinálták a fiúk az amd-nél, a gond a kettős mércével van.
Ha ezt az nv csinálta volna, akkor ugyan úgy szídnák, mint mindíg.
Nem én vagyok elvakult, hanem az aki ezt nem látja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest