- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
#06658560 #61 üzenetére
FosX miatt szív minden ATI-s, és igen a PhisX CPU-n fut támogatott VGA híján ATI VGA-s rendszeren, ott is 1 magon (1 szálon) így lassabban fut. Ez elég bizonyíték nyisd ki a szemed! De ugyanez a helyzet Batman új játékával de Mirror's Edge is direkt lassabban fut(ott) ATI VGA-n bár ott nem volt feltűnő mivel bőven 60 fps felett volt az UE 3 engine miatt, zászlók hiánya meg k-ra nem érdekelt.
@gandrus: Igen NFS PS-nél kellett az nfs.exe-t 1234.exe-re vagy akármi .exe-re átnevezni.
-
válasz
#06658560 #69 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy azonnal, hanem, hogy ne így.
Te magad hoztad fel, hogy kivonlóban vannak a vga piacról. Akkor kérdem én, mi értelme van a physx eröltetésének, mikor 1 év mulva lehet már hardver sem lesz alá, mert ugye azt nem fejlesztenek..
Jelen helyzetben azt érik el vele, hogy hátrányba szorítják a vga piac fejlődését, hisz most hiába van itt a dx11, mert ha a játékok nagyrésze az nvidia miatt physx-re jön ki, akkor az új atik mit sem érnek, miközben új nv-ről meg nem beszélhetünk.
És akkor teszem azt jövőre teljesen kivonulnak, aztán maguk után hagyják a szenvedéseik okán kitalált dolgokat, a user meg majd döntse el, hogy beruház egy új vga-ba, vagy marad az x éves nv kártyájánál, mert a physx csak azon megy? -
gandrus
tag
válasz
#06658560 #69 üzenetére
"és most van bizonyíthatóan NV miatt NV specifikus játék?"
Nem tudom.
"avagy csak a régi sérelem okán megy a vagdalkozás?"
Én nem vagdalkoztam, a többiek pedig valószínűleg a korábbi magatartást kifogásolták, és ez alapján az amúgy gyanús körülményeket látva felmerült bennük annak lehetősége, hogy ismét ilyesmivel próbálkoznak.
Amúgy nekem is roppant ellenszenves az Nv utóbbi évekbeli magatartása. Ettől függetlenül van egy 8800 Gt-m is, mert ha úgy látom, hogy megéri Nv kártyát venni, akkor azt veszek. Sajnos a 8800 Gt széria óta egyetlen kártyájukat sem tartom érdemesnek az Ati kártyáival szemben, és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Talán mert ~2 éve nem fejlesztenek (legalábbis gamer piacra).
-
Zolee11
senior tag
válasz
#06658560 #51 üzenetére
Természetesen kivételek mindig vannak, mert az érdekek úgy kívánják. Mindenki azt szeretné ha az ő találmánya lenne a piacvezető és főleg az egyetlen. De kivételnek ott a DVD-R és a DVD+R, mindkettő fennmaradt.
Pl. nézzük csak a 3dfx történetét, ott is mi történt, valaki dobott egy nagyot, egy újat, de ők nem reagálták le kellőképpen, nem vették figyelembe, hogy a piac elpártol mellőlük, mert a termékeik nem versenyképesek, nem erre van már szükség, megváltoztak a lehetőségek és az igények.
Vagy nézzük a Vista esetét, elkészült egy operációs rendszer amire olyan formában és lehetőségekkel a nagyközönségnek nem volt szüksége, és ismét ott volt a választás lehetősége, ott volt az XP. És akkor meglepődtek miért nem kell az embereknek, és a válasz egyszerű volt. Jelentős hátrányai is vannak az előzőhöz képest egy másik alternatívához képest.Jelen esetben mi a fontosabb? A szebb képminőség, a gyorsaság? Ezt ígéri a DX11. Vagy a több szanaszét repülő elem, a szebb (részletgazdagabb) robbanások, a több részletben törő autók? Én az elsőre voksolnék.
Nem kéne ennyire más irányba tartani, a közös irányvonal, a megegyezés a célravezető, szerintem. -
-
válasz
#06658560 #61 üzenetére
Jelen időben az nvidia nem adott ki semmi értelmeset
Mellesleg, ha régen megcsinálták, akkor azt már felejthető, és ne is nézzünk ilyen hülyeségeket? Amugy 8800GT, 9800GT, 9800GTX+ GTS250.. ezek közül majdnem mind csak névre más.. nameg árban volt az, mert új..
Oké igazad van, biztos merő véletlen, hogy abban nyilvánul meg az optimalizálatlanság, hogy nv-n tökéletes, ati-n meg szar...
Ki akarnak vonulni? Tegyék, akkor mért kell a physx-et nyomatni? Hogy jővőre értelme se legyen, mert nem lesz mivel kihasználni? oké
-
válasz
#06658560 #50 üzenetére
Mondjuk például mikor megjelent a 9800GT, ami egy az egyben 8800GT volt akkor egy árban voltak ugye?
Pl ott, hogy minő meglepő a már mások álltal is említett NFS Shift közben beakad a 4850-emen, addig egy 8800GTX-en vígan szalad. Merő véletlen ugye? Mert hogy nem azért mert jobb a 8800 az biztos.
És akkor a cikkben mi is van most? Nyomulnak előre a physx-el. Nem új vga, vagy valami, nem, hanem valami olyan, ami sokakat hidegen hagy, cserébe az ati-n lehet szívni miatta..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest