- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
Aha persze. Tesszalátorok, és egyéb újításokról biztos nem hallottál. Felépítésben is változott a GPU, shader-eken is módosítottak. Az meg hogy egy jó alapra építkeztek ésszerű és egyértelmű dolog. Vagy kukáztákvolna és kezdték volna az elejéről? Elég nagy fejlődés, hogy ekkora magnagyságból kihoztak ennyit, már önmagában is fejlődés.
Félreértés ne essék én is feleslegesnek tartom mind a Win 7 (Vista SP2-nél nem sokkal jobb, kijöhetett volna szimpla Service Pack 3-ként is) mind a DX11 erőltetését.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
antikomcsi #43 üzenetére
A 4850 nem, hogy egyenlő szinten van az 5750-el, hanem szinte ugyan az.
Nocsak, letiltott DX11-es hardveres rész is lenne benne? Hümm. Akkor tényleg csak átneveztek...
-
Zolee11
senior tag
válasz
antikomcsi #44 üzenetére
Hogy mi lesz? Az attól függ hogy sikerül. Már a történelemben többször bebizonyosodott, h annak van csak létjogosultsága, ami életképes, jobb mint az előző. És amit a felhasználók is jónak látnak. Ma már egyre kevésbé megy az ez kell neked.
Egy biztos, semmi sem biztos.Az üzleti élet már csak ilyen.
Kopi31415: ebben igazad van, csak nem kellet volna eljutni idáig. Pl. azt sajnálom, hogy kiszállnak a chipset gyártásból. Valahogy ott is kiestek a játékól.
-
válasz
antikomcsi #43 üzenetére
Én értem azt amit te mondasz, de te meg azon siklasz el, hogy míg mondjuk a 4850 5770 között van különbség, addig több generáció nv van, ami tök ugyan az, csak más a neve. Az rendben van, hogy jó, de akkor ne adja a más néven tízezrekkel többért..
Afelett meg látom szemethúnysz, hogy az ati az nv-vel ellentétben nem úgy törekszik fentmaradni, hogy kib@szik a másikkal. Az nv egyenlőre úgy tűnik igen..
Kopi31415: más piacon életképesek, akkor itt mért azzal kell fentartani magukat, hogy kersztbetesznek a másiknak? Mert ez annyira természetes ugye?
-
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
aha..értem..igen.. és ha most a 4850-en helyett nv-t akartam volna venni hasonló árszinten mit is kaptam volna? a 8800GT x-edik átnevezett változatát. Ja hogy ha a neve új, akkor már új? Így mindent értek..
Az meg, hogy az 5750 a 4850-el egyenlő.. szerintem mindig is így szokott lenni, nv-nél is, hogy az új széria középkat kb a régi felsővel egyenlő, de nézzük: kisebb gyártástechnológia-> kevesebb fogyasztás, DX11.. Már ez a kettő újításnak számít, és van is jelentősége, ellenben mondjuk a 8800GT és a GTS250 között pl.. és mellesleg nehiszem, hogy olcsóbb lenne egy nv gts250 szemben a 4850-el, pedig nem ő a több..
És akkor ha már itt tartunk, mit vegyek nv-be egy 5870 helyett?
És akkor azt meg sem említem, hogy a mai játékok között is van nemegy, ami szándékosan szarabbul megy ati-n, mint nv-n, mert valaki valakinek a zsebét megtömte. Nevezzük ezt is korrekt hozzáállásnak a részükről ugye? Nem adnak újat, akkor el kell lehetetleníteni az ellenfelet is nem? Persze..
Az elvakultságról meg annyit, hogy kb 2 hete van ati-m, és előtte sosem volt...
-
eXodus
őstag
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
"Nem az nv a szánalmas, mégha ez a termék nem is lesz széles körben elterjedt."
Mint a 4 utas SLI ... Ritka nagy elvakultnak kell lennie annak aki nem látja h ez sz@r úgy ahogy van.
"Ha van rajtuk sapka az a baj, ha nincs akkor meg az."
Jelen esetben ez így néz ki: ugrálnak a sapkán. -
válasz
antikomcsi #30 üzenetére
Nem az a gond, ha csinálnak valamit, hanem az,hogy hogy.. ez megint semmi új, csak a sok régi cuccból dobnak ki egy összegyúrtat, aztán nyomatják a physx-et, akik meg ati kártyára váltanak, mert az nv nem tud alternatívát nyújtani, az meg majd szívhat a physx miatt.. ennyi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest