- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #62 üzenetére
Simán trehányság nem okozhatja ezt? Azon túlmenően a diszkrét VGA-k többsége tudtommal még mindig Nv, hiába jön fel az AMD.
#66 Zolee11: neked a gyorsabb játék a fontos, hogy 120 fps helyett legyen 121, másnak más. Őket is ki kell elégíteni.
#64 Barthezz2: neked semmi értelmeset nem csináltak, nekem annál inkább. Egyébként jelenről beszéltünk, nem általánosságban a föold létrejöttétől kezdve midnenről. Minden cégnek voltak mindig érdekes húzásai, lásd használhatatlan AgP-s Ati driverek a 2600-as korszakban, openGL megjelenítési hibák tömege a 9600-as Radeonokban, stb. stb. Szóval akkor szeirnted a kivonluást azonnal tegyék meg, ne maradjanak, amíg a műásik piacot nem építették fel rendesen, s teljesen öljék meg magukat? Remek meglátás. Örülj majd utána a VGA-idnak, AMD-től, ha meg tudod majd fizetni a középkatot.
#65 gandrus: és most van bizonyíthatóan NV miatt NV specifikus játék? avagy csak a régi sérelem okán megy a vagdalkozás?
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #52 üzenetére
physx miatt szívni AMD karival? Egyébként én most kérdeztem, nem n évvel ezelőttről, mivel jelen időben állítottad nagy bölcseleted. Szóval azért, mert a Shift nem lett megfelelően optimalizálva AMD karikra azért már az nv a hibás és nem a fejlesztő cég? Hogyisvanez? Azért, mert sokakat valami hidegen hagy, másokat még érdekelhet, s mint tudjuk nem csak a tömegigények kielégítéséből lehet jól élni, hanem rétegigényekből is. A te logikád szerint akkor egy cégnek, aki áthelyezi a hangsúlyt egykori fő termékkörérről teljesen másra, ahova tolni kell talicskaszám a pénzt az ehelyett inkább ölje azt a kivonulásra jelölt területbe? teljesen logikus. Így sokáig nem élne vállalkozásod.
#59 zuchy: valami bizonyíték az Nv akciójára?
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #46 üzenetére
Mutatnál példát a más néven tízezrekkel több értre? illetve ha a piacon az erőviszonyoknak megfelelően egy kártya magasabbra tagozódik, akkor nevétől függetlenül miért ne igazodjon az ára is a teljesítményéhez? Az inflációt, forint árfolyamváltozását ne is feledjük...
Nem beszéltem keresztbetevésről. Egyébként mennyire is tesznek keresztbe bárkinek is? Nem vesznek miattuk gonosz NV miatt AMD kártyákat, vagy mi van? Egyébként nem tudom feltűnt-e, de az NV épp kivonulóban van a VGA piacról.#47 Zolee11: mivel a chipset gyakorlatilag már a prociba költözött, így onnan természetes fejlődés mentén estek ki.
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #38 üzenetére
Nézz Ph tesztet, megtalálod.
#42 Zolee11: szerintem az NV most is jó irányt tart. más piacra mennek, amin életképesek. Addig meg a diszkrét VGA-kkal kihúzzák a dolgot. Egyébként a GPGPU vonalon jól megy nekik, pro Felhasználásra meg szinte remekül.
#41 Zolás: ja, Nascar. Mindenkinek ugyanolyan motorja van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autószerelők, autószerelés
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- ASUS routerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest