- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagy Gábor
tag
Kedves anulu!
Észrevételeiddel egyetértek. Egy egységsugarú nyúzer ezután is rákattint az
"ezthaelinditodingyenscreensavertkapsz.exe" jellegű programokra.
Ezen csak oktatással/számonkéréssel vagy fejcserével lehet(ne) változtatni, ami momentán reménytelen és esélytelen.Ha azonban van egy tisztességes és naprakész ismeretekkel felvértezett vírus/féreg/trójai/rootkit/spyware stb. kereső progi telepítve a rendszeren, akkor az azonnal lekapcsolja a betelepedni próbálkozó nem kívánt tartalmakat. Függetlenül attól, hogy kitekintő expresszvonatot vagy egyéb levelezőt használsz.
-
anulu
félisten
az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy AD + Exchange nélkül tényleg csak levelezésre jó. ha ezek megvannak, hozzá mondjuk egy MOSS és MOC/Lync akkor viszont egy olyan platformot kapsz, ami a találkozók szervezésétől a video konferencián át az üzenetrögzítőig kb mindenre jó, ami egy vállalati infrastruktúrában felmerülhet "kommunikáció" címszó alatt.
-
Nagy Gábor
tag
Kedves Anulu!
Érdekes kérést feszegetsz. Valóban nem egyszerű megmagyarázni, miért vesznek még ma is programokat, ahelyett, hogy ingyeneseket használnának?
Kezdjük a sorolást:
1. Tagadhatatlanul a Microsoft rendelkezik a leghatékonyabb marketing hálózattal.2. A céges vásárlók is emberek, akik azt veszik, amit már személyesen is ismernek, aminek jóságáról meggyőződtek, vagy így vagy úgy meggyőzték őket.
3. Aki megtanulta és megszokta a Microsoft megoldásait, rendszereit használni és az alternatívát nem ismeri hasonló mélységben, az gyakran kézzel-lábbal tiltakozik bármilyen változtatás ellen, így gyakran elmarad a várt és szükséges csere.
4. Gyakran fordul elő (és nem csak Magyarországon), hogy a kormányzat szerencsétlen választása miatt az emberek és cégek zártforrású rendszerek, szoftverek használatára kényszerülnek.
most már késő van, fáradt és álmos vagyok, a további választ egyelőre a többiekre bízom.
-
eternam
tag
Nézd Anulu, én is használok a linux mellett windowst. Mindkettőt jó operációs rendszernek tartom, és egy-pár nagyképű f@szfej miatt nem fogok megutálni egy komplett platformot. A te gyűlöleted már beteges. Esetleg megpróbálhatnál gyűlölet nélkül élni, hidd el neked is jobb lesz. Talán az is lehet hogy nem jó helyen kérdezősködtél, nézd meg itt a PH-n, vagy akár az ubuntu.hu-n a hozzászólásokat, és látni fogod hogy mindenki önzetlenül segít a másiknak. Csak hogy egy személyes példánál maradjak, amikor életemben először telepítettem linuxot, még azt sem tudtam hogy kell a vlc-t telepíteni és mint a tanár bácsi a hülye gyereknek, részletesen elmagyarázták itt a PH-n.
-
spirit007
senior tag
Dehogy nem.
Azért vagy itt...
Majd a tékozlóhomárra írd már meg a felháborodásodat, hogy :
"A 1.0GS Swift nem megyen gázolajjal és ezt hogyképzelik merazérhoggymegasztááán !"
Pont ennyire relevánsak a "hozzászólásaid".
Ja, a gyorsteszt majd komplex "ítéleteden" hangosan felröhögtem.
Szórakoztató vagy -de ne itt tedd pls! -
eternam
tag
lehet szidni, meg MS fanboy-ozni, állok elébe, de számomra továbbra sem alternatíva.
Tudod a hozzászólásodban az az apró szépséghiba, hogy a MS megoldása súlyos tízezrekbe kerül, ez meg ingyen van. Ráadásul a Libreoffice elérhető linuxra is, a MS Office nem. De tudod mit? Próbáld ki a Softmaker Office 2012-t, az minden formátumot hibátlanul kezel és most kapaszkodj meg, az összes létező platformra (Android, Linux, Windows, stb) elérhető. Nem is az a dolga a Libreofficenak hogy egy számára idegen formátumot jól kezeljen, hanem az, hogy a sajátját kezelje jól.
PS: Csak hogy idegesítselek, tegnap jelent meg a CS-Source a linuxos Steamra. :-)
Az édes jó anyukáját a PH-nak, írtam egy kisregényt, erre elérhetetlenné vált a PH. És ez mindig csak a Prohardver lapcsaláddal fordul elő, az egész interneten senki mással nem.
-
n00n
őstag
Ezt értettük az előző hozzászólásodból is. De az a kérdés tudsz mutatni ilyen fájlt, amiben nincsenek kényes adatok? Én is kipróbálnám, mert a cégnél semmilyen dokumentum nem öli meg a LibreOffice-t, pedig van pár több száz oldalas kimutatásunk táblázatokkal, kereszthivatkozásokkal. Félre ne érts, hiszek neked. Csak tökre megnézném a saját szememmel is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az ilyen exotikus formátumokból, mint a docx vagy pptx nincs egy olyan fájlod, amit mi is megnézhetnénk? Tehát valami ami nem tartalmaz kényes infót, de hibát csinál vele az LO.
Csak a kíváncsiság hajt, a környezetemben meg senki nem használ ms officet, főleg nem ekkora nagy fájlokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest