Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
válasz
CPT.Pirk #106 üzenetére
Üdv!
Természetesen van más témakör is az érintett évfolyamokon, de most a Word-öt emeltem ki. A számítógép részeivel már 3. osztályban megismerkedünk, és megtanuljuk az alapfogalmakat.
Nos a DOS oktatása nem is olyan hülyeség mint ahogy azt anno gondoltam. Nagyon nagyon is jó volt. Ott legalább megtanultuk mi az hogy parancsolni a gépnek. 7. és 8. évfolyamon mindig elmondom a gyerekeknek hogy ne hogy azt higgyétek hogy régen a számítógépezés klikkből állt. Van aki azt hiszi mai napig, hogy az egér a számítógéppel együtt született, és egér nélkül elképzelhetetlen a számítógép kezelés. Beraktam nekik egy terminált és kiröhögték. Pedig ott kezdődik a számítógéphasználat.
-
Carasc0
őstag
válasz
CPT.Pirk #100 üzenetére
Üdv!
Nekem is kb ennyit, és az bőségesen elég volt.
Mit jelent az hogy vegyesen kell oktatni?
@ Nagy Gábor
Mondjuk épp eszembe jutott hogy egy érettségizett tanulónak ne legyen gondja diploma formáját kialakítani. Aki felsőoktatásba jár és aki nem tud valamit nézzen utána vagy kérdezzen. Én nekem ez nagyon működött. Továbbá a digitális írástudás = ECDL. És azt már a legtöbb középsulis megcsinálja, tehát furcsa hogy te olyanokba botlasz bele akiknél mindent előről kell kezdeni. Nálunk pl. a 9. évfolyam már 4 modult megcsinál 1 év alatt. Tehát 2 év alatt megvan neki az ECDL lazán és még idő is marad az érettségire való felkészülésre aki jönni akar.A lányodnak nem kell Word-ot oktatnia, ilyet én is olvastam, ez csak egy koncepció volt, ami tuti nem fog megvalósulni. Fizika tanárnak Excelt kell meg a stb... Ez csak le van írva a többi túró
-
anulu
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo 3DS és DS topic
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest