- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Hát 100k felett csak a jó magyar piacon lesz a legkomolyabb moduval.
Az hogy kinek lesz jó, tök egyszerű: azoknak, akiknek nem kell egy all in one készülék. Pl: én mi a francnak fizessem ki az egy nagyon jó kamerával vagy qwerty-vel rendelkező modellbe passzírozott gps-t, amit jó ha 4szer bekapcsolok az idő alatt, míg megvan a mobilom. Annak akinek ez vagy az a beépített dolog a fontos megveszik hozzá a megfelelő kabátot és kész. Ha pedig fejleszteni akarom? Fogom és lecserélem. Mármint a kabátot és nem a készüléket amiről előtte le kell mentsem, el kell távolítsam az adataimat, és utánna pakolhatom át őket az újra.
A másik lehetőség mint piac a divat.Nem én vagyok a kategória, nincs oprendszer (legalábbis nem hangzott el), így szoftverekkel nem fejleszthető, de határozottan jó ötletnek tartom.
U.i.: A túrázós példa nagyon jó volt. Én sem szívesen viszem magammal mindefelé a mobilom.
-
gerii
addikt
én is pont így vélem.
a modul csak egy SIM kártya meg egy memóriakártya...
és tényleg mi van akkor ha zenét akarok hallgatni, de kell(het) a fényképező is, meg mondjuk a GPS mert túrázok, vagy akármi.
3 cuccot vigyek el, és váltogassam azt a modult közöttük, vagy mi? tök ugyanezt tudja egy N82 vagy akármi teló is, és az tényleg csak egy készülék.
persze persze azt lehet cserélni évente, meg drágább, meg izé, de a modulos megoldás tök ugyanaz mint egy 3310-es+ fényképező, MP3 lejátszó, GPS a hátizsákban... a kabátokat is ugyanúgy hurcolászni kéne, emihez rohadtul semmi kedvem... -
Bocha
HÁZIGAZDA
Tehát mégegyszer: veszel egy valószínűleg nem kimagasló képességű, de alapvetően jó autós rádiót, amibe reggel berakod a moduddal azokat a zenéket, amiket egész nap hallgatni akarsz, plusz a cucc tölti a modudat és kihangosító is egyben - semmi kábel, semmi Bluetooth.
Ja, a digit képkerettel is lehet telefonálni, plusz a képeidet játssza, plusz szól rajta a zene, egész jól - mindez 25 rugóért, ami olcsóbb, mint egy akármilyen képkeret (jó, ez a digi képkeret dolog szerintem mondjuk baromság, de ez most nem számít).
Jó, a music jacket helyett vehetsz egy MP3 lejátszót, az tényleg nem nagy érvágás. De a többi cucc jó, a GPS-ek mind telefonálásra is alkalmasak lesznek, és mindegyiken ott lesznek a zenéid, képeid, adataid, mailjeid, minden vacak. Lesz gaming jacket szintén olcsóért, turistáknak való GPS-es cucc durva POI adatbázissal, KID jacket gyerkőcöknek, szóval én továbbra is azt mondom, hogy ennyi pénzért ez iszonyú jó cucc lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged