Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• weing

csendes tag

Az olcsóság tényleg egy érv lehet a modu mellett, ill. a jacket-ek mellett, de félek akkor már a minőség se lesz olyan, mint mondjuk egy rendes fényképezőgépé.
    A másik meg, hogy gyakorlatilag a modu csak a memória, amit egyik gépből a másikba raksz szerintem, amit nem érzek olyan nagy újdonságnak... eddig is berakhattad a mobilból a memókártyát a digit képkeretbe a képeiddel, mp3-aiddal és lejátszotta, de ugyanígy egy kártyaolvasós autórádió, mp3 lejátszó is... persze egyszerűbb a telefont beleszúrni ezekbe, egy dokkolóba, de... Na mind1, engem még mindig nem győzött meg a kütyü.
    A telefonban lévő fényképezőgépnek az az értelme, hogy bárhol kéznél van, ha látsz egy jetit, lekapod gyorsan, ha ehhez külön kabát van, az pont olyan mintha a digitgépet cipelnéd, a qwerty billentyűzet azért jó, mert előkapod a metrón és írsz egy emailt, de ha már külön hurcolod a bill. modult, azért nem ugyanaz az érzés: bill. modul előbányász, tokból kivesz, telefon betesz, megír, szétszed, tokba vissza, bill. eltesz, telefon eltesz, én biztos nem vesződnék vele.

Új hozzászólás Aktív témák