Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Yettel topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
Én is inkább az Xperia felé hajlok, de: Nem mindenki akar all in one-t. De acoknak akik csak egy jó kamerát akarnak a telefonban, van mp3-asuk amit szeretnek, lehet hogy kell majd egy qwerty-s cucc késöbb, de ezért minek cserélje le a meglévöt?
Amúgy azt sem mondta senki,h az mp3-as cuccban nincs egy gyengébb kamera (pl 2mpx)?
A kamerás kabát 8. Az azért érdekes...
(bocs a hosszú ékezetek helyenkénti hiánya miatt, de van némi gond a notim billjével...) -
Inarus
addikt
Hát 100k felett csak a jó magyar piacon lesz a legkomolyabb moduval.
Az hogy kinek lesz jó, tök egyszerű: azoknak, akiknek nem kell egy all in one készülék. Pl: én mi a francnak fizessem ki az egy nagyon jó kamerával vagy qwerty-vel rendelkező modellbe passzírozott gps-t, amit jó ha 4szer bekapcsolok az idő alatt, míg megvan a mobilom. Annak akinek ez vagy az a beépített dolog a fontos megveszik hozzá a megfelelő kabátot és kész. Ha pedig fejleszteni akarom? Fogom és lecserélem. Mármint a kabátot és nem a készüléket amiről előtte le kell mentsem, el kell távolítsam az adataimat, és utánna pakolhatom át őket az újra.
A másik lehetőség mint piac a divat.
Nem én vagyok a kategória, nincs oprendszer (legalábbis nem hangzott el), így szoftverekkel nem fejleszthető, de határozottan jó ötletnek tartom.
U.i.: A túrázós példa nagyon jó volt. Én sem szívesen viszem magammal mindefelé a mobilom.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest