- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Lehet vele telefonálni, ami szerintem jó. Ha csak telefonálni akarsz, akkor elég vinned a modut mindenféle jacket nélkül. Jah, meg azt mondták, hogy a jacket-ek töltik az amúgy nagyon kis fogyasztású modu-t (amiben ugye külön akku van, a kijelző meg szerintem OLED), tehát ha le is merül a jacketed, telefonálni akkor is tudsz, csak ki kell kapnod a modut. Nekem pont ez hiányzik az összvér cuccokból: tök jó, hogy egy HTC viszi a filmeket, zenét, GPS, stb., viszont ha lemerül a nagy zenehallgatásban, akkor nem tudok vele telefonálni. A moduval ilyen nem lesz.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Tehát mégegyszer: veszel egy valószínűleg nem kimagasló képességű, de alapvetően jó autós rádiót, amibe reggel berakod a moduddal azokat a zenéket, amiket egész nap hallgatni akarsz, plusz a cucc tölti a modudat és kihangosító is egyben - semmi kábel, semmi Bluetooth.
Ja, a digit képkerettel is lehet telefonálni, plusz a képeidet játssza, plusz szól rajta a zene, egész jól - mindez 25 rugóért, ami olcsóbb, mint egy akármilyen képkeret (jó, ez a digi képkeret dolog szerintem mondjuk baromság, de ez most nem számít).
Jó, a music jacket helyett vehetsz egy MP3 lejátszót, az tényleg nem nagy érvágás. De a többi cucc jó, a GPS-ek mind telefonálásra is alkalmasak lesznek, és mindegyiken ott lesznek a zenéid, képeid, adataid, mailjeid, minden vacak. Lesz gaming jacket szintén olcsóért, turistáknak való GPS-es cucc durva POI adatbázissal, KID jacket gyerkőcöknek, szóval én továbbra is azt mondom, hogy ennyi pénzért ez iszonyú jó cucc lesz.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
A harmadik olasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest