Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
de ez nem értem miért baj. szerintem ötletes dolog. elsőre nekem sem tetszett, de amikor végigolvastam a koncepciót, akkor rájöttem, hogy igazából tényleg jó dolog, csak legfeljebb nem én vagyok/leszek a célközönség, ahogy te sem. de ugyanígy igaz, hogy az N82-nek sem én vagyok a célközönsége, ettől még rengeteg ember veszi meg, és használja örömmel.
amúgy azt nem értem, hogy hasonló hatást tényleg el lehetett volna érni egy pár gigás memóriakártyával is akár, ha valamelyik gyártó hajlandó lett volna így fejleszteni. azon vannak a zenék, a videók, képek, pim adatbázis. aztán ha beteszi az ember a telefonjába, akkor tud róla telefonálni, ha az mp3 lejátszójába, akkor zenét hallgatni, és így tovább...
de akkor lenne igazán jó ez, ha tényleg rengeteg eszköz képes lenne a modu fogadására, és nem 3 jacket lenne hozzá összesen. szóval mondjuk a hifi-toronytól kezdve az autórádión át a mosógépig...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- Synology NAS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Linux Mint
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő