- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
de ez nem értem miért baj. szerintem ötletes dolog. elsőre nekem sem tetszett, de amikor végigolvastam a koncepciót, akkor rájöttem, hogy igazából tényleg jó dolog, csak legfeljebb nem én vagyok/leszek a célközönség, ahogy te sem. de ugyanígy igaz, hogy az N82-nek sem én vagyok a célközönsége, ettől még rengeteg ember veszi meg, és használja örömmel.
amúgy azt nem értem, hogy hasonló hatást tényleg el lehetett volna érni egy pár gigás memóriakártyával is akár, ha valamelyik gyártó hajlandó lett volna így fejleszteni. azon vannak a zenék, a videók, képek, pim adatbázis. aztán ha beteszi az ember a telefonjába, akkor tud róla telefonálni, ha az mp3 lejátszójába, akkor zenét hallgatni, és így tovább...
de akkor lenne igazán jó ez, ha tényleg rengeteg eszköz képes lenne a modu fogadására, és nem 3 jacket lenne hozzá összesen. szóval mondjuk a hifi-toronytól kezdve az autórádión át a mosógépig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged