- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
foreverNokia #195 üzenetére
-
foreverNokia
csendes újonc
És Mikor lesz teszt? , hisz már kapható! Köszi mert már nagyon várom!
-
Ricardo
titán
válasz
Cathulhu #192 üzenetére
"Kamerát teljes sötétben még nem használtam, de este lámpa fénynél ennél jobb képeket még telefontól nem láttam."
A kamera teljesítményére én is kíváncsi vagyok. Ha, van pár olyan képed amit megosztanál, a Fotók, videók mobillal topikban, annak biztosan örülnénk páran. Szerintem többeket érdekel.
-
Cathulhu
addikt
Én abszolút elégedett vagyok vele. Az ujjlenyomat olvasó tényleg nem a legjobb, de messze nem olyan vészes mint ahogy írják. Olyan 70-80%-ra mondanám. Az update majd jön, de ha nem lesz jobb tőle akkor sem vágom földhöz. Kamerát teljes sötétben még nem használtam, de este lámpa fénynél ennél jobb képeket még telefontól nem láttam.
-
atike
nagyúr
Az Edigitalnál előrendelhető 229 990 Ft-os áron.... Nem is rossz.
-
törölt tag
válasz
Cathulhu #182 üzenetére
Hát igen, de 5 szenzort összeoptimalizálni nem könnyű feladat. Ráadásul ha este ilyen a minőség, az felvet kérdéseket a nappali képekkel kapcsolatban is. Lehet, hogy ugyanilyen képek születnének egyetlen szenzorral is, ki tudja mire van használva a maradék négy. Megnéznék pár tesztet arról, mit alkot a készülék, ha le vannak takarva a másodlagos lencsék.
Pont ma olvastam amúgy, hogy vannak panaszok a telefonnal kapcsolatban. Lassan indul a kamera app és gyakran kifagy, az ujjlenyomat olvasó meg nagyon pontatlan.
-
Cathulhu
addikt
válasz
#42308056 #181 üzenetére
Az ejszakai foto szerintem szoftveres problema, fizikalisan a sok kameranak osszessegeben sokkal nagyobb fenygyujto terulete van, nem beszelve a monokrom szenzorok elmeleti elonyerol. Szerintem ez abszolut javithato ha megvan hozza motivaltsag. Utobbi lesz a kerdeses, Nokia 8 tulajok tudnanak rola meselni.
-
törölt tag
válasz
Cathulhu #180 üzenetére
Az a baj, hogy nappal picit jobb a Nokia, este meg kb. 5 év különbség van a két kamera közt. Ez így senkinek se fog kelleni. Mindenhol a RAW fotózással jönnek, de ezt más telefonok is tudják. Azt a kis előnyt dinamikában bőven be lehet áldozni azért, hogy tudjon az ember este is fotózni.
-
Cathulhu
addikt
válasz
mjani1172 #179 üzenetére
Hat nem tudom, szamomra annyira nem egyertelmu.
Kepeknel nappal nekem a Nokia jobbnak tunik mint a Sama, de ejszaka pont forditva.
Videonal nappal bucira veri a Sama a Nokiat a stabilizatorral, de ejszaka itt is forditott a helyzet szerintem.Kerdes az, hogy tud-e es hajlando-e a Nokia kesobb javitani a gyenge reszeken, mert itt megiscsak egy prototipusrol beszelunk, nagyobb esely van arra, hogy jelentosen lehessen javitani. Ha nem tud, akkor leginkabb csak az ar szolhat mellette.
-
foreverNokia
csendes újonc
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Így van, egyet értek veled
-
minek?:S
őstag
Wow, na ez így szép lett, nem tetszik a jack csatlakozó hiánya, de, ha csak ennyi baj lesz vele, akkor elég erős utódnak tűnik a G6 után. Szép előlap, érdekes hátsó kamera elrendezés - én is kíváncsi leszek a képek minőségére és az árral sem szálltak el. Remélem a tesztben sem a negatív dolgok lesznek előtérben, mindenesetre várós nagyon.
-
törölt tag
Ez az előrendelés meg promóció szerintem csak UK lakosoknak működik (a füles biztosan, az oda van írva az oldal alján csillaggal), de ha van kint ismerős, akkor mindenképpen megérheti
Nem tudom itthon ki szervizeli a Nokiát, de biztosan van valami partnerük, mert amúgy lehet kapni.
Mik76: Ezen szerintem felesleges általánosságban beszélni, mert nem minden fotózási stílus engedi meg a vakuzást, meg nem mindenhez van egyáltalán értelme. Elhiszem, hogy neked bejön a dolog, de mondjuk koncerten nem vakuzhatom pofán az előadót (nem is lenne értelme), de tájképeknél is igen korlátozottan használható (mondjuk előtér bevillantására talán), asztrofotónál szintúgy, streetfotónál kimondottan hátrány a vaku (kivéve ha Alex Liverani vagy). Nem csak portré, makró meg termékfotózás létezik
-
Mik76
senior tag
válasz
#16820480 #167 üzenetére
Pedig sokat veszitessz a vakuk elhagyasaval, hidd el.
Kicsit ujra kell tanulni fotozni, de kb ugyanakkora szintlepes is minosegben es lehetosegekben.
Amugy errol legalabb erintolegesen hablatyolt mar valami gyarto hogy esetleg terveznek kulso vaku kezelo szoftvert vagy jel adot? Mondjuk pl az olyan telok eseteben ahol folyton megy a nyalveres hogy ez aztan igazan fotozasra termett...
-
hito
nagyúr
válasz
#16820480 #171 üzenetére
Akkor viszont duplán megéri az előrendelés, mert nehezen lesz beszerezhető, drágábban valószínűleg mint az előrendelésnél és nem lesz hozzá a promós füles sem.
Egyébként gari visszaküldős ebben az esetben? Csak mert túl sok Nokia szervizzel nem találkoztam mostanában itthon.
-
-
hajbel
addikt
Itt már előrendelhető £549 a 128-as verzió.
-
törölt tag
-
törölt tag
Szerintem a 4000-es akksin kívül a többit csak a fórumokon kommentelő emberek tették hozzá, soha nem volt szó még leak-ben sem xenon vakuról. Sőt, ilyesmiről szerintem évek óta nem volt szó semmilyen termék kapcsán, az egy zsákutca volt, amit nem akar senki manapság használni.
Ez a készülék a tavalyi SoC-ot leszámítva simán alázni fogja a fél mezőnyt, amik nem mellesleg 300 körül-felett fognak indulni.
-
Én csalódott vagyok, eleve 4000-es akksiról volt szó és 8 GB RAMról és xenon vakuról. Ezt a készüléket olyan 150 ezer forintért tudnám elképszelni.
-
-
hklk
csendes tag
A jövő:
https://imgur.com/8CjBBuv -
hito
nagyúr
válasz
#42308056 #132 üzenetére
ha nagyítasz
Pont ezt próbálom magyarázni! Nincs késztetésem rá, végre. Jó rájuk nézni. BTW, ha belenagyítok is nagyon tetszik, végre nem látom azt az ocsmány (túl)élesítés effektet (a'la Samsung, Huawei, LG, és az összes gyártót ide lehetne sorolni kb. 1-2 kivétellel). De fölösleges erről több szót ejteni. Nekem tetszik, neked nem, ilyen egyszerű.
-
törölt tag
Szerintem a felső 5-öt érdemes nézni, azt a GSM Arenások lőtték a környéken, hát ott rendesen fos a képminőség ha nagyítasz. A többi meg promókép, abból semmit sem lehet leszűrni, még ha ezzel a telefonnal is készültek, valszeg RAW-ból lettek megcsinálva és profi fotósok mentek át rajtuk Lightroommal.
-
calocsay
tag
Ez gyilkos ár! Igazi betonbataposó, ütős felhozatal. Egy Samu S10 vagy egy huawei hajtogatós bohócmutatványához képest, ez agyon ver mindent és mindenkit. Az Apple fél millás cuccaitól meg röhögő görcsös kapok és magamra borítom a kávét, hogy gyakorlatilag fél áron hatvanyozottan jobb terméket kapok. Embertelen, hogy 5 telefont ki nyomtak megint, miközben az Apple megér kiszenvedni magából 3at nagy nehezen, és azok is eladhatatlanok. Abszolúte instant get! Verhetetlen képek, verhetetlen áron! Ez a meccs idén eldőlt, majd jövőre valami mást kell kitalálni a többieknek :-))
-
hito
nagyúr
válasz
#42308056 #64 üzenetére
Az eddig napvilágra került képek láttán most először nincs kényszerem pixelkukkolni. És ez nagy szó nálam, mert folyton ezt csinálom. Nézd meg a GSMArena-n lévő képeket! Nekem koppant az állam a padlón, még úgy is, hogy ezek egy része azért rendesen fel lett kozmetikázva valószínűleg. Esélye nincs egy mai mobilnak, hogy hasonlót lőjön. Tisztelet annak az 1-2 kivételnek.
-
hajbel
addikt
válasz
tibcsi0407 #125 üzenetére
Nyilván csak egyet fog használni.
(#128) Höß: A tesztképek alapján nem lesz jó, de egyébként sem olyan jó semmi, mint a gcam.
-
natë
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125 üzenetére
Az a betyár, ha az 5 szenzoron lévő lencsék közül akár 2 rosszul kalibrált (Pixeleknél, Mi -nál folyatamosan belefutottam).
-
hajbel
addikt
Ígéretes a kamera setup és a featureök, de mintha a felbontással messze nem tudna megbírkózni a szenzor. Jó, hogy sanpdragon 845-el jön, mert így lesz rá hamar gcam. Egybéként a felbontáshoz kicsi az akku, nagyok a kávák, de az android one legalább pozitív.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #121 üzenetére
Azt hittem az csak ilyen gyártói hack és a rendszer amúgy nem támogatja a dinamikus felbontás váltást.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #118 üzenetére
Kisebb fizikailag, de több pixel van a kijelzőn, szóval azért az többet fogyaszt.
-
A felhasználói tesztek nekem nem sokat mondanak, mert a felhasználói szokások eltérnek, a környezeti viszonyok is, a GSM Arena és hasonlókra várok, ahol azonos feltételek mellett tesztelnek.
Külső akkumulátor van ugyan itthon több is, de elég régóta nem kellett már elővenni és hurcolászni, eztán sem szeretném.
Ha annyira jó lesz a kamera, hogy még többet akarjak fényképezni a készülékkel, akkor ördögi kör.
Sok reményt nem fűzök a jó akkumulátoros üzemidőhöz.
A Nokia 8-at megrendeltem korábban látatlanban, amikor itthon még kapható sem volt hivatalosan, de ezt a 9-est így biztos nem fogom. -
tibcsi0407
félisten
Nekem a Oneplus 6 nagyobb kijelzővel és hasonló méretű akkuval (3300 mAh) simán elvan két napig is 5-6 óra SoT mellett.
Tekintve, hogy a Nokián egy Android One fut, kisebb a kijelzője is, lazán fogja hozni a Oneplus idejét.
A kamera fogyasztására pedig elmondták, hogy külön ISP felel, hogy ne legyen magas. -
A Snapdragon 845 fogyasztását ismerjük már, amellett 5.99" QHD+ pOLED kijelző, valamint sok hátlapi kamera (modul), ha valaki elkezd fényképezgetni például, akkor nem biztos, hogy jó akkumulátoros üzemidőre számíthat, meg úgy általában is vérszegénynek tűnik, nálam legalábbis elvágta magát, bár ahogy olvasom, nem csak én vagyok így ezzel.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #97 üzenetére
Én inkább úgy értelmeztem hogy aki a megnevezett két topicba nem posztol képet annak nem kell jó kamerás képekkel megáldott telefon és ne tartson rá igényt.
-
Szándékoztam kipróbálni, főként a kamerák tekintetében, de könyörgöm, mi ez a 3320 mAh-s akkumulátor?!?!
Nagyon sovány lett végül, a korábbi hírek 4150 mAh-sról és hasonlókról szóltak... -
vodrosjozsi
addikt
Érdekes amúgy, sanszos, hogy dupla acc mert 20 napja reggeltél, és már láttad a képeimet a szerkesztett topicban. Szóval vagy rákerestél amit kétlek vagy alapból régi tag vagy csak kitiltottak egyszer és újra reggeltél/vagy van másik accod használatban. + ezzel a névvel hát.. kicsit erős.
-
Shooder
kezdő
Ex- nokiások alapitották.A gyártó a Foxconn.Áll leesik 800 000 alkalmazott !!!!
A névazonosság miatt az eredeti ( most hálózatépitős-gyártós) Nokiának is van némi fenhatósága a cég felett.
A HMD egy rakat szabadalmat is visszavásárolt vagy licenszel a Microsoft-tól.
A HMD Global székhelye : Espoo ,Finnország. -
törölt tag
Akkora méretű érzékelő ugye nem kerülhet (egyben) mobilba, különben akkora vastagság kellene hozzájuk, meg akkora optika is. Ellenben amit itt is elkezdtek csinálni, és amiről a Light szól, az még megvalósítható, főleg telefonokban, ahol fényképezőhöz képest elképesztően erős processzorok vannak. Sok kis érzékelő felülete együtt ki tud adni egy nagy képet, ha megfelelően együtt használják őket. Ez nem is annyira újdonság már amúgy, elég csak megnézni a VLT-t.
-
TBT
addikt
Mennyire Finn még/már ez az új Nokia? Mert tudomásom szerint ez már inkább teljesen kínai cucc, mintsem Finn. Örülnék neki, ha valóban Finn/EU cucc lenne, inkább Európát támogatnám, mintsem Kínát.
-
-
Kiváncsi vagyok a pókszemek mit gurítanak a teszteken.
-
Kamikaze75
tag
Szerintem a reális ára tavalyi hardverrel mint pld. HTC U12+,Oneplus 6T,samsung s9+ ami 160-180 ezer forint jelenleg.
Áresést várok arra az árszintre -
Drakmusz
addikt
-
Shooder
kezdő
A gsmarenán van egy kazal fotó a Nokia9 produktumaiból.( egy bemutató videó is akad)
Lehet szemezgetni.
Nem vagyok nagy fotós, nem is édekel különösebben de ezekkel a képekkel nem fogja verni
a jelenlegi élmezőnyt,sőt....
Viszont a videó alapján szenzációsan nêz ki (tudom kinek a pap,kinek a sekrestyés) a működés is nagyon flott.
Az árat sem qrta el nagyon a Nokia,csak egy kicsit -
atike
nagyúr
Várós. Tesztelhető lehetne már...
-
Remus389
veterán
válasz
#16514048 #30 üzenetére
Szerintem a negyedik képen elég impresszív a részletgazdagság. Zoomolj rá alul középen a sárga kabátosra.
Bár bevallom nekem nincs túl jó szemem az ilyesmihez.
Ez jó mert lehet a helyes irány amit a Nokia csinál, és többi gyártó is erre kezd el mozdulni, továbbá tetszik a kamerák elhelyezkedése, nem csúnya, mint a Huawei, Samsungnál, hanem vagány.
Szerintem ez lesz a csúcs mobil kamera 2019-ben!
#41: Most olvasom! WoW! Le a kalappal!
-
Mr.Silkó
veterán
Nem rossz egyáltalán így első blikkre és legalább az ára sem lett túlzó.
-
saiyajin
senior tag
Nem hozott lázba, de az idei nagy kamera összehasonlító tesztre kiváncsi leszek itt a Mobilarenán.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #58 üzenetére
Azért ez a kamera elrendezés mégis izgalmasabb szerintem
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #56 üzenetére
Viszont a második kamerája teljesen haszontalan. Egy teleobi jobb lenne sokkal. Ugyan a N9-nél sincs teleobi, de a nagyobb felbontásból jobban lehet vágni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#16820480 #51 üzenetére
Én a 6-tal nagyon elvagyok Syberia Project ROM-mal. Gcam-mel pedig nagyon jó a kamera is. Viszont eljött a váltás ideje, így is sokáig bírtam.
(#53) Bog
Mi a szubjektív véleményed, a 600 Euro körüli árszegmensben ki durrantott most a legnagyobbat?
Nekem a Nokia az Android One miatt nagyon bejön a tavalyi hardver ellenére is.
Mi 9 sem lenne rossz, de a MIUI miatt kiráz a hideg és a kamerateszt sem győzött meg a GSMarena-n. Az Explorer edition érdekes lenne belőle az f/1.47 kamerával, hiszen az már rövid idő alatt is sok fényt engedne be, de a live event-en szó sem volt róla, félő, hogy nem lesz EU-s változat.
Oneplus-ban van minden reményem, de akkor ezek szerint ott sem most jön a tűzijáték, hanem szokásosan május környékén. -
Attikusz
tag
És megint nincs Xenon vaku...
-
hito
nagyúr
Basszus, ebben van rendesen potenciál!
erahurka: sok fog itt múlni, hogy kinek a kezében van. Ez nem a menzán löncshúst kattingató és FB-on megosztó jóképességűnek való. Értő kezek kellenek ide. Sokat ki lehet majd belőle hozni szerintem.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
tibcsi0407 #49 üzenetére
Lesz, de ott sosem történt eddig semmi, idén sem fog.
-
batai15
félisten
Ez nagyon ronda. De nyilván profi fotósok a közönség .
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #49 üzenetére
Engem kevéssé érdekel a OP, úgyis megint kiadják az aktuális random Oppo telefont, és odahazudják mellé a saját innovációjukat, ahogy szokták. Drágább is lesz gondolom megint, és mivel csak ők árulják webshopban, nem is fog csökkenni egy fillért sem.
Abban reménykedem, hogy a Sony megjelenik majd drágán, de fél év múlva már 150 körül/alatt lehet majd kapni. Külsőre bejön, már csak a belsőségekre vagyok kíváncsi.De egyelőre ez a Nokia is szimpi, csak a process-gyilkolós dolgot oldják meg. Illetve a kezdőára ennek is jóval több, mint amit telefonra szánok, de majd lesz kevesebb is
-
törölt tag
A dinamika és a színek tényleg jónak tűnnek ezeken a sample képeken, de a feldolgozás borzalmas
Szerencsétlen házon szénné mosta az összes téglát. Ez nulla 2019-ben.
A szarvas (vagy őz?) viszont rohadt szép, valszeg azt RAW-ból dolgozták ki.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #43 üzenetére
Nem nekem kellett kimondani
Én még várom azért a holnapi Sony bejelentést is, végre lehet, hogy valami használhatót csinálnak ők is
-
12 Mpixelen eddig az N8 volt a legjobb fotós telefonom, vártam ezt a telót, de nem tudott megvenni :/
-
BiP
nagyúr
Mi a tök az a 2K QHD+ felbontás?
Felejtsük már el ezt a 2K-t könyörgöm. Valamelyik hülye kitalálta az 1440p-re, a többi meg folytatja.Meg amikor már a telefonok nem 16:9-esek, jó lenne konkrét felbontást kiírni egy hírben, nem a "kódját".(azt is szarul).
1440x2880.Szerk: ahogy nézem, a tesztoldalakon, de még a Nokia oldalán is emlegetik a 2K-t. Jááj.
-
Thom!
veterán
Nagyobb érzékelővel jobb volna, várom az igazi összehasonlító tesztet...
-
törölt tag
Az Engadget képein amúgy nekem zavaró ez a mesterséges blur, viszont ahol nem mosta el őket a szoftver, ott meg szemkiszúróan éles-kontrasztos minden.
-
dlaj
őstag
Azért engem érdekelne az a "jelentéktelen" információ, hogy hány colos kijelzője van a telefonnak. Akár bele is írhatták volna a cikkbe!
-
JoeCockBill
senior tag
azért ebbe a megszámlálhatatlan kamera-tengerbe beleférhetett volna egy nagylátószögű is. a kamu mélységélességes megoldás eddig minden esetben borzasztó volt. bár ha itt nem az, akkor is jobban örülnék a nagylátószögnek. mindenesetre az ip67 és a vezetékmentes töltés jó hír. na meg az akku, ha tényleg 4ezres
-
leslien
nagyúr
Nokia has also partnered with Google so that Google's Photos app could natively understand how to support photos taken with the Nokia 9's five cameras. Google Photos will be able to adjust the focal point after taking the photo, adjust the amount of bokeh, and will be able to display the full-size RAW files - which are DNG.
engem egyelőre megvett...
-
fRooStzzZ
senior tag
ilyen minőségű képeket én is lőttem '13-ban N2-vel.
Mindegy volt, hogy 70. emeletről lőttem, vagy a 20.-ról, de talán még nem is volt ennyire homályos..Általában a sima tesztek amúgy sem legjobb kép lövésekről szólnak, sőőt.. Itt is ondhatni sok olyan képet találni telefon tesztelésekkor, hogy az embernek a haja égnek áll, mikor egy 300 ezres kamerára "kihegyezett" telefonnal lőnek olyan képet, mint egy 100k-s telefonnal..
Néha én is meglepődök.
Meg kell várni a rendes teszteket, mert abból jobb képek szoktak általában készülni.A linkelt oldalon feltüntetett képek nekem sem mondanak el semmit a telefonról.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Nem zavar a tavalyi hardver? Mi van veled, lázat mértél már...?
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Úgy is csak 1-2 hónapig lesz nálad, mit számít hogy 845 ös.
Én egyébként attól félek,hogy 1000 sebből fog vérezni.Csak már piacra akarták dobni, mert már hasonló megoldások jönnek az alsó kategóriában is.De úgy érzem ez egy béta termék.
-
Drakmusz
addikt
válasz
tibcsi0407 #27 üzenetére
Érdekes, mert én meg semmi extrát nem látok bennük.Sőt...
-
tibcsi0407
félisten
Nagyon jók a képek, de az igazi erejét majd a kontrasztos jeleneteknél fogja megmutatni, ahol nagy dinamikatartományra van szükség. Ott le fogja dobni az arcunk.
Csak ahhoz nem a szokásos tesztképekre lesz szükség, szerintem többet fogunk látni a közösségi fotókból, mint a tesztekből.
Oneplus 6-osom után nagyon nagy eséllyel ez lesz a következő, nem nagyon érdekel a tavalyi hardver. -
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #24 üzenetére
Hát bele nagyítva a képekbe számomra sokkal tisztább és részletgazdagabb mint amit eddig láttam telefonoktól.
-
törölt tag
A nyitóára nagyon barátságos, szerintem van esélye a piacon! Csak így tovább!
-
Thom!
veterán
Nekem ez semmi, várok igazi tesztre.
-
judas13
veterán
Nincs noccs, nincs szenzorcsepp - ez magában már jó pont. Várjuk a valós fotós teszteket!
-
Wuk07
tag
Valahol vannak már kamera képek?
Ha annyira k..va jó a minőség nem értem miért nem publikálják..Szimpatikus ,hogy egy látószögre mentek rá, és az legyen is jó képminőségű, de gyanítom ennyi kamerával is a tavalyi Samsung festményeivel fog versenyezni részletesség tekintetében..ne legyen igazam -
Ricardo
titán
Nagyon kíváncsi vagyok a fotókra amitket készít. várom a teszteket. ha valóban újragondolja a mobil fotózást, akkor nagyon jó vétel lesz.
-
törölt tag
Hiába kicsivel nagyobb érzékelő, az még mindig nem valami nagy, és rengeteg képzajt fog produkálni. Erre valók a zajszűrés algoritmusok. Csak gyanítom, hogy itt úgy oldják meg, hogy van két azonos érzékelő két azonos optikával, amikből kijön két különböző jel -> ez a különbség a képzaj nagyrészt. Megfelelő algoritmussal valószínűleg a szokásosnál jobban lehet szűrni. Kicsit ahhoz hasonlóan, ahogy az LG-féle quad-DAC a jittert szűri a négyszeres pass-through során (csak az ugye hang). Egy érzékelő nem tud mihez hasonlítani, ott önmagában kell kitalálni, hogy mi kellene a képen szerepeljen, ami a manapság szokásos vízfesték képeket produkálja.
-
Arcanine
tag
Bone, az aksi csak 3.320 mAh-s a külföldi oldalak szerint.
-
joey04
titán
hát s10 meg mi 9 mellett nem nagyon fogott meg...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
balazs1022 #9 üzenetére
Hiába 1 kamera, ha a marketing nem tudja eladni.
Manapság a több = jobb, marketing szempontból. -
válasz
balazs1022 #9 üzenetére
Nálad a pont , de akkor a keszulek vékonyítást fel kelett volna aldozni a kamera oltaran , meg aztán eselyes hogy kamera sw-t se tudnának normalisat irni a egy nokia pw 1020 szenzor/lencse rendszerre , igy aztán maradt a pok szeru kamera rendszer .
-
válasz
balazs1022 #9 üzenetére
Pixel 3 most 223k, és tippre a Nokia 9 nem fogja felülmúlni a fotós képességeit a legtöbb esetben, de persze várjuk meg a teszteket! Nekem mondjuk ez a batár méret nemgyerebe, szóval mindenképpen ki van lőve; de tetszik a színe és a formája.
-
Cathulhu
addikt
Kicsit olyan 2017-es design, de 100x inkabb mint egy noccs vagy lyuk. Ara barati. Lehet benevezek egyre, addig jo lesz, mig a foldok elterjednek
Ha valaki tud hivatalos elerhetoseget, ne tartsa magaban, a meizum mar nagyon a veget jarja
-
prolad
addikt
Eléggé felemás lett, kb. mint egy tavalyi flagship idén, de ezt az ár is tükrözi. A kamera megint csak felemás, se tele, se nagylátószög, persze, biztos jö a fejlett mélységesség meg a szuper portréfotók, de engem pont nem hoz lázba. Viszont kíváncsian várom, hogy a normál képek minősége milyen, ha normálisan megírják a szoftvert és összehangolják a kamerákat, akkor biztos jó képek születnek majd. Főleg kevés fénynél.
-
törölt tag
Ez továbbra is korrekt készüléknek tűnik. Majd a kamerára kíváncsi leszek élesben, hogy mennyire jó, láttunk már sok színes+ff megoldást, de egyik sem váltotta meg a világot.
-
Lincoln6echo
tag
Akkor mondjunk hálát èrte,mert ez így,ennyièrt egy nagyon erős &èletkèpes ajánlatnak ígèrkezik.🙂
-
enginev3.0
félisten
Igen, ezzel a készülékkel csak az a baj, hogy 1 évet késett
Így nem is merik drágábban adni, pedig biztos 300k körül nyitott volna
-
vodrosjozsi
addikt
230 ezer ft egy s9+ tudásával + 128gb tárhellyel? Must have.
Már csak a kamerának kell mutatnia valamit -
törölt tag
Nem rossz, bár elférhetett volna valamelyik monokróm helyére egy széles látószög vagy egy zoom lencse. Persze ha a fotók álleejtősek lesznek, kit érdekel. Remélem tényleg sikerül nagyot mutatniuk dinamikában és részletességben.
A jack hiányának nem örülök, illetve ha már nagy kávák, kerülhetett volna rájuk egy sztereó előlapi hangszóró pár. Minden esetre felírtam az S10e és a Mate 20 mellé a képzeletbeli listámra.
-
230-at nem adnék érte, de azért egész jól néz ki.
Még tart egyébként a bemutatójuk.
Algieba: Nekem olyanom nincs, nem is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest