- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
#42308056 #181 üzenetére
Az ejszakai foto szerintem szoftveres problema, fizikalisan a sok kameranak osszessegeben sokkal nagyobb fenygyujto terulete van, nem beszelve a monokrom szenzorok elmeleti elonyerol. Szerintem ez abszolut javithato ha megvan hozza motivaltsag. Utobbi lesz a kerdeses, Nokia 8 tulajok tudnanak rola meselni.
-
hito
nagyúr
válasz
#42308056 #132 üzenetére
ha nagyítasz
Pont ezt próbálom magyarázni! Nincs késztetésem rá, végre. Jó rájuk nézni. BTW, ha belenagyítok is nagyon tetszik, végre nem látom azt az ocsmány (túl)élesítés effektet (a'la Samsung, Huawei, LG, és az összes gyártót ide lehetne sorolni kb. 1-2 kivétellel). De fölösleges erről több szót ejteni. Nekem tetszik, neked nem, ilyen egyszerű.
-
hito
nagyúr
válasz
#42308056 #64 üzenetére
Az eddig napvilágra került képek láttán most először nincs kényszerem pixelkukkolni. És ez nagy szó nálam, mert folyton ezt csinálom. Nézd meg a GSMArena-n lévő képeket! Nekem koppant az állam a padlón, még úgy is, hogy ezek egy része azért rendesen fel lett kozmetikázva valószínűleg. Esélye nincs egy mai mobilnak, hogy hasonlót lőjön. Tisztelet annak az 1-2 kivételnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest