- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
A felhasználói tesztek nekem nem sokat mondanak, mert a felhasználói szokások eltérnek, a környezeti viszonyok is, a GSM Arena és hasonlókra várok, ahol azonos feltételek mellett tesztelnek.
Külső akkumulátor van ugyan itthon több is, de elég régóta nem kellett már elővenni és hurcolászni, eztán sem szeretném.
Ha annyira jó lesz a kamera, hogy még többet akarjak fényképezni a készülékkel, akkor ördögi kör.
Sok reményt nem fűzök a jó akkumulátoros üzemidőhöz.
A Nokia 8-at megrendeltem korábban látatlanban, amikor itthon még kapható sem volt hivatalosan, de ezt a 9-est így biztos nem fogom. -
A Snapdragon 845 fogyasztását ismerjük már, amellett 5.99" QHD+ pOLED kijelző, valamint sok hátlapi kamera (modul), ha valaki elkezd fényképezgetni például, akkor nem biztos, hogy jó akkumulátoros üzemidőre számíthat, meg úgy általában is vérszegénynek tűnik, nálam legalábbis elvágta magát, bár ahogy olvasom, nem csak én vagyok így ezzel.
-
Szándékoztam kipróbálni, főként a kamerák tekintetében, de könyörgöm, mi ez a 3320 mAh-s akkumulátor?!?!
Nagyon sovány lett végül, a korábbi hírek 4150 mAh-sról és hasonlókról szóltak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest