- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz
#16820480 #167 üzenetére
Pedig sokat veszitessz a vakuk elhagyasaval, hidd el.
Kicsit ujra kell tanulni fotozni, de kb ugyanakkora szintlepes is minosegben es lehetosegekben.
Amugy errol legalabb erintolegesen hablatyolt mar valami gyarto hogy esetleg terveznek kulso vaku kezelo szoftvert vagy jel adot? Mondjuk pl az olyan telok eseteben ahol folyton megy a nyalveres hogy ez aztan igazan fotozasra termett...
-
hito
nagyúr
válasz
#16820480 #171 üzenetére
Akkor viszont duplán megéri az előrendelés, mert nehezen lesz beszerezhető, drágábban valószínűleg mint az előrendelésnél és nem lesz hozzá a promós füles sem.
Egyébként gari visszaküldős ebben az esetben? Csak mert túl sok Nokia szervizzel nem találkoztam mostanában itthon.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#16820480 #51 üzenetére
Én a 6-tal nagyon elvagyok Syberia Project ROM-mal. Gcam-mel pedig nagyon jó a kamera is. Viszont eljött a váltás ideje, így is sokáig bírtam.
(#53) Bog
Mi a szubjektív véleményed, a 600 Euro körüli árszegmensben ki durrantott most a legnagyobbat?
Nekem a Nokia az Android One miatt nagyon bejön a tavalyi hardver ellenére is.
Mi 9 sem lenne rossz, de a MIUI miatt kiráz a hideg és a kamerateszt sem győzött meg a GSMarena-n. Az Explorer edition érdekes lenne belőle az f/1.47 kamerával, hiszen az már rövid idő alatt is sok fényt engedne be, de a live event-en szó sem volt róla, félő, hogy nem lesz EU-s változat.
Oneplus-ban van minden reményem, de akkor ezek szerint ott sem most jön a tűzijáték, hanem szokásosan május környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest