- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez az előrendelés meg promóció szerintem csak UK lakosoknak működik (a füles biztosan, az oda van írva az oldal alján csillaggal), de ha van kint ismerős, akkor mindenképpen megérheti
Nem tudom itthon ki szervizeli a Nokiát, de biztosan van valami partnerük, mert amúgy lehet kapni.
Mik76: Ezen szerintem felesleges általánosságban beszélni, mert nem minden fotózási stílus engedi meg a vakuzást, meg nem mindenhez van egyáltalán értelme. Elhiszem, hogy neked bejön a dolog, de mondjuk koncerten nem vakuzhatom pofán az előadót (nem is lenne értelme), de tájképeknél is igen korlátozottan használható (mondjuk előtér bevillantására talán), asztrofotónál szintúgy, streetfotónál kimondottan hátrány a vaku (kivéve ha Alex Liverani vagy). Nem csak portré, makró meg termékfotózás létezik
-
törölt tag
Szerintem a felső 5-öt érdemes nézni, azt a GSM Arenások lőtték a környéken, hát ott rendesen fos a képminőség ha nagyítasz. A többi meg promókép, abból semmit sem lehet leszűrni, még ha ezzel a telefonnal is készültek, valszeg RAW-ból lettek megcsinálva és profi fotósok mentek át rajtuk Lightroommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest