- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Szerintem itt a kritikus pont majd a szoftver lesz ami vagy megint szarra mossa az alacsony kontrasztu reszleteket es feher konturt rak minden magas kontrasztu reszletre vagy nem. Az utobbi jobb lenne de meg a marketing fotok szerint sem valoszinu.
Az mondjuk becsulendo hogy volt annyi agyuk hogy kikuldjenek valaki profit hogy latvanyos kornyeken jo fotot csinaljanak. Ebbol is latszik hogy szepet lehet mar fotozni (majdnem barmelyik telefonnal) csak lehetoseg szerint sose nezzuk meg a fotot 1:1 meretben mert akkor darabokra esik.
-
dz1989
senior tag
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Igen azt elfogadom. Az 1" és az annál kisebb átlagos érzékelökre gondolok úgy magukban. A Nokia 9 nél már több kissebböl ollóza össze a dinamikát. De kérdés hogy milyen lessz a végeredmény. Valamint milyen egyéb külömbségek lesznek.
Igen kicsit leegyszerüsitettem. De tuttomal minné kisebb a szenzór adott Ison annál jobban zajosodik.
Az ár az tény hogy nem mindegy.A mélyséség élesség a Normál mobilhoz képest mondom cm1-t . Ugyan is van érezhető különbség. Nem fényévekkel csak mobilhoz képest. Nyilvál a Full Frame az ott hadja. De nem is ahoz szerettem volna viszonyitani.
Amúgy az érved nagyon tetszik.Mindig tanúl valami újat az ember.
Utolsóban abszolút igazad lehet. Csak a nagyobb jobból indultamki(ami a fényezésnél általában igaz szokott lenni) .
-
dz1989
senior tag
válasz
#16820480 #63 üzenetére
A jóval nagyobb szenzornak van(CM1re gondolok az 1" érzékelőjével):
-Önmagában nagyon a dinamikatartománya
-Kevésbé zajosadik adott ISO értéken
-Nagyobb a mélyséség élesség.
-1pixelre több információ jut.A Galaxy Camera hivatalosan nem Mobil. De a Kzoom és az S4 Zoom igen. Ott nem nagy a Szenzór, csak tud 10x optikai zoom-t. Amúgy a 10x optikai zoom-t sem látok sok értelmének.
Hogy mennyien vennének az sokat segit hogy Szolgáltatónál kapható-e? K-zoom-t és S4-zoom-t láttam párat. A Szolgáltatói kinálat sokat segített.
Valamint mit sulykolnak az emberekbe is. Hogyan tálaják. -
dz1989
senior tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
ÉN simán...
Nekem most a Samu G. Note 8 am az ütés álló tokkal 14mm vastag
De valami régit mindig használok (Többet között 808 is) Most például Samsung E710
24mm
A 25mm-ig nem érzem problémának.
Tény hogy nem egy elfogadott dolog és prüszkölnek az átlagos felhasználok.
De ez nem is átlagos felhasználóknak készülne és nekeik nem probléma a vastagság.Amúgy ott van még a Panasonic cm1 is a maga 21mm vastagságával ott a kamera lencséi "teleszkópasan" van megoldva. Nincs Optikai Zoom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest