- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Igen azt elfogadom. Az 1" és az annál kisebb átlagos érzékelökre gondolok úgy magukban. A Nokia 9 nél már több kissebböl ollóza össze a dinamikát. De kérdés hogy milyen lessz a végeredmény. Valamint milyen egyéb külömbségek lesznek.
Igen kicsit leegyszerüsitettem. De tuttomal minné kisebb a szenzór adott Ison annál jobban zajosodik.
Az ár az tény hogy nem mindegy.A mélyséség élesség a Normál mobilhoz képest mondom cm1-t . Ugyan is van érezhető különbség. Nem fényévekkel csak mobilhoz képest. Nyilvál a Full Frame az ott hadja. De nem is ahoz szerettem volna viszonyitani.
Amúgy az érved nagyon tetszik.Mindig tanúl valami újat az ember.
Utolsóban abszolút igazad lehet. Csak a nagyobb jobból indultamki(ami a fényezésnél általában igaz szokott lenni) .
-
dz1989
senior tag
válasz
Xenon-Lover #65 üzenetére
A xenont Én is jó dolognak tartom és hiányolom is. De ha nincs led az jobban zavar.
Igen ilyen szempontból jó a 10x Zoom
Csak ha válsztani lehet akkor inkább nagy Érzékelőt tartom elönyben (mert ahoz könnyebb nagyobb blendet alkamazni.) ahoz a 10x optikai pedig már szélsőséges nagy lenne.
CM 1: F2.8
808: F2.4
1020: F2.2
K Zoom: F3.5
Ha minnél nagyobb a blend annál sötétebb környezetben tud tovább jó képet csinálni adott ISO értéken.
De a Te álláspontodat is abszolút aláírom.
Volt kezemben K Zoom és ilyen szempontból teteszet.808/1020 féle veszteség mentes digitális zoom-nál minnél nagyobb Szenzór annál jobb.
A méret engem sem érdekel. -
dz1989
senior tag
válasz
#16820480 #63 üzenetére
A jóval nagyobb szenzornak van(CM1re gondolok az 1" érzékelőjével):
-Önmagában nagyon a dinamikatartománya
-Kevésbé zajosadik adott ISO értéken
-Nagyobb a mélyséség élesség.
-1pixelre több információ jut.A Galaxy Camera hivatalosan nem Mobil. De a Kzoom és az S4 Zoom igen. Ott nem nagy a Szenzór, csak tud 10x optikai zoom-t. Amúgy a 10x optikai zoom-t sem látok sok értelmének.
Hogy mennyien vennének az sokat segit hogy Szolgáltatónál kapható-e? K-zoom-t és S4-zoom-t láttam párat. A Szolgáltatói kinálat sokat segített.
Valamint mit sulykolnak az emberekbe is. Hogyan tálaják. -
dz1989
senior tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
ÉN simán...
Nekem most a Samu G. Note 8 am az ütés álló tokkal 14mm vastag
De valami régit mindig használok (Többet között 808 is) Most például Samsung E710
24mm
A 25mm-ig nem érzem problémának.
Tény hogy nem egy elfogadott dolog és prüszkölnek az átlagos felhasználok.
De ez nem is átlagos felhasználóknak készülne és nekeik nem probléma a vastagság.Amúgy ott van még a Panasonic cm1 is a maga 21mm vastagságával ott a kamera lencséi "teleszkópasan" van megoldva. Nincs Optikai Zoom.
-
dz1989
senior tag
Snapi 845-nél Szeritem SOKKAL gázosab hogy nem bővíthető és nincs benne 3,5mm jack.
A cserélhető akkuról nem is beszélve(bár tudom lejárt lemez de idegesítő)
De az IP67 az Számomra kellemes csalodás. Az Oled kijezőnek pedig örülök.
De Nagyon kíváncsi lennék egy Nokia 9 VS Huawei P20 pro(Vaagy P30pro).
Meg vajon dinamikatartománya jobb mint a Panasonic CM1 nél?Kicsit fura lessz... : Az elődökhöz képest(1020, 808) Természtes szineket alkamaz?
P20pro vs 808 nál egy ilyenen vérzet el a P20pro.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged