Új hozzászólás Aktív témák
-
Shooder
kezdő
Fura egy józanság.
A Nokia 1 25ezer.Kb. éri felét alku előtt.
A retró banánfon szintén. Nem vagyok egy Xiaomi-fan,de a Qin 1s ötször körbehu...zza.
Nokia a volument a fenti és hasonló telókból adja el.
Ez a Nokia 9 még ha hozza is várakozások ....felét,jelentős darabszámot nem fog hozni összevetve az
S10&co vagy alma termékekkel . -
törölt tag
Mindig az a kérdés, hogy van-e elég nagy kereslet rá, hogy megérje egyáltalán vele foglalkozni. Itt ugye nem úgy működik, hogy oké, összelegózunk egy ilyet is és feldobjuk a webshopba, hanem kell egy r&d csapatot fizetni, akik megtervezik, elkészítik a designt, összerakják, tesztelik, szoftvert írnak rá, kell egy gyártósor, amin elkészül, kell hozzá supportot adni (akárcsak az olyan apróságoktól, hogy user manualt írni, lefordítani nyelvekre, az célországok helyi support teamjét felkészíteni a termékre), kell esetlegesen szoftveres támogatást nyújtani rá, frissítéseket. Ez egy rakás pénz, és ha cserébe fogyna mondjuk 100 ezer darab belőle, akkor meg sem éri belefogni, mert egy random flagship telefonból meg naponta fogy ennyi, még a rosszabbul teljesítőkből is akár.
Amúgy szerintem az embereket nem érdekli hogyan jutsz el a jó képig, csak az, hogy jó képet tudjon csinálni vele. Ha ezt 5 kamerával éred el, az szerintem pont olyan jó, mintha egy nagyobbal. Amúgy az 5 darab érzékelő együttes mérete jóval nagyobb azért, mint a 808 egy érzékelőjének mérete, és ez a megoldás még egyéb lehetőségeket is tartogat (például mint a dof információk, a fekete-fehér érzékelő, stb). Illetve a 808 által használt 1,4 mikrométeres pixelméret sem olyan kiemelkedő, ennyi van például az Xperia 1 főkamerájának is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest