- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
orionr72
csendes tag
válasz
NateDogHUN #20 üzenetére
Szia! Én is nemrég vettem egy ilyen telefont. Samsung S7-t váltott. Ezen már Android 10 fut. Eddigi tapasztalatok: Ami jó, Hőkamera, hosszú üzemidő és elég gyors szoftver. Ami eddig negatívum, bár lehet beállítási probléma, hogy ha hívásom van és előveszem a zsebemből a telefont nagyon lassan világosodik ki a képernyő. A másik, hogy egyes alkalmazások futtatásánál halk , sípoló hangot hallok. És ami a legjobban zavar, hogy a Samsung okos órámat nem tudom párosítani vele.
Neked mi lett a telefonoddal? -
NateDogHUN
tag
Update:
A szoftver frissült, majd a telefon bootloopba került. Visszaküldtem, szerencsére magyar cégtől vettem. Várom a fejleményeket. Ez így nem túl meggyőző. -
NateDogHUN
tag
válasz
NateDogHUN #18 üzenetére
Tettem fel azóta kamera szoftvert, így sokkal jobb a helyzet. (OpenCamera)
-
NateDogHUN
tag
válasz
NateDogHUN #17 üzenetére
Linkeltem képeket. Létezik kamera app amit érdemes feltenni? Kicsit olyan "kékes" minden, a sturmpanzerem nem sötétkék!
-
NateDogHUN
tag
-
NateDogHUN
tag
-
Mardor
tag
Öröm olvasni pozitív tapasztalatokat a Blackview telefonokról; féltem tőlük, de egy kicsit megnyugodtam.
Elsőre nem mertem bekockáztatni egy 9900Pro-t, de erősen elgondolkodtam rajta, persze nekem is a hőkamera miatt tetszik.
BV9600E lett helyette, Ali-s spanyol raktárból. -
lemmy71
őstag
válasz
NateDogHUN #13 üzenetére
3 - 4 nap az jó, zuk z2 is ennyit bír Persze én is a pro verzióval szemezgetek. Az xda fórumon beszélgettek rom cseréről és bl nyitásról de még nem mélyültem el a témában.
-
NateDogHUN
tag
Aksija bírja, 3-4 naponta töltöm. Kocsiba rendeltem vezeték nélküli töltőt, meg otthonra is , így ez nem lesz probléma a jövőben szerintem, rádobom és kész. Hőkamera csak a pro-ban van, ezt majd járd körbe. 40 perc alatt tölti fel kb a saját töltőjével. ROMokat nem néztem, be van ígérve android 10re frissítés is.
-
lemmy71
őstag
válasz
NateDogHUN #10 üzenetére
Köszi a beszámolót
Tetszik amit írtál róla, egyedül a proci és a készülék mérete aggaszt, bár a lányom telefonjai is mtk procisok és eléggé jól bírják a nyúzást. Anno én is nokia fan voltam, az utolsó egy E51 volt, az is valami brutál strapabíró készülék volt. Már vagy 4 éve egy Zuk Z2 -t nyüstölök, kínai beszerzés
hihetetlenül megvagyok vele elégedve, még minden része gyári, igaz a hátlap már rommá van törve de még így is megállja a helyét a mindennapos használatban, olyan ratt stilusú
Tetszik a készülék lehet hogy rábólintok egy kinai shopban, bruttó 140 környékén már láttam hirdetve. Ez a ICE mód ahogy értelmezem, annyit jelent hogy -30fokban is használható a készülék. A hőkameráról nem is tudtam, csak most néztem utána hogy megemlítetted, azt hittem hogy a BV9800 Pro ban van csak. A hőkamera nekem is pozitív dolog, mivel az építőiparban mozgok. Még annyit hogy napi használat mellett hogy bírja az aksi (telefonálás és némi internet használatra gondoltam, én már kinőttem a játékból úgy hogy az nekem nem mérvadó) és cirka mennyi a teljes töltési idő kábelen.
Látom Android 9 Pie -vel dobták piacra, nem ismerem a blackview -t így érdekes lehet a frissítés is, de szerintem az alap gyári rommal sem lesznek problémák. Gondolom biztosan van valami közösség a háttérben akik "ácsolnak" hozzá valami jó kis romot. -
NateDogHUN
tag
Ok, bár nincs nagy tapasztalatom telefonokkal, a 3310-es óta csak ütés és vízálló készülékeim voltak, Nokiák nem túl gyakran cseréltem őket... Szóval : kutyakiképzéssel IS foglalkozom, de nem a cézármilán vonallal, esőben, hóban, sárban, 40 fokban is tréningezünk, mindig fontos volt a strapabíróság egy telefonnál. CAT B15 Q-m volt előtte, 6 évet használtam, mindent kibírt, volt hogy a kölyökkutyának dobáltam.
Mára eljárt felette az idő, sajnos egy google mapot is képtelen már megnyitni, nyugdíjazni kellett. A másik ami állandóan idegesített, hogy nem tudtam értékelhető fényképeket, illetve videókat készíteni az atom gagyi kamera miatt, sosem értettem azt a céget miért csinálja így. Fórumoztam nézelődtem, közben láttam haverom hőkamerás CAT telefonját, így a hőkamera is szempont lett. (Éjszakai őrző-védő munka a kutyákkal, ilyesmi. ) Ez max 4ks videót tud, ha jól tudom azt csak 30 fpssel ezért a 1080p-t használom ott tud 60 fpst. Fényképek minősége nekem megfelel. Éjjállátó funkciója valami döbbenet, predator látásmód, hatalmas. Nyílászárókat is nézegettem vele, a hőhidakat, padlófűtés csöveit is mutatja, szóval jóval több ez mint parasztvakítás, ez egy esetleges javításnál jól jöhet. Tudomásom szerint ugyanaz a kamera van benne mint a CATban. Kádban teszteltem vízálló. Tud víz alatti fényképeket is készíteni. Szerkezetileg egy fémtömb, ezzel ember lehet ölni. Nagyon minőségi anyagokból van, sokkal masszívabb mint a B15Q, pedig az sem volt egy mimóza telefon. Hátlap gumirozott, jó a fogása. Simtálca fémből van, a töltő csatlakozó ajtaja kemény műanyag, nem a leszakadós gyagyi gumidugó mint a CATnál. Oldalt van programozható gomb, háromfajta üzemmóddal (egy klikk, két klikk, hosszan nyomás) azt teszel rá amit akarsz. Ujjlenyomatolvasó oldalt van és gyors, az arcfelismerést tudja, vezeték nélküli töltést tudja, NFC-t tudja van valami ICE üzemmód is hideg környezetre. Kínából nem mertem megrendelni, így 192 e volt ÁFÁval, 140 a nettó amibe így nekem került. Egyszerűen szerintem senki nem kínál ilyen tudást, ennyi pénzért. Arra kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós, nyilván ez dönti el mennyire érte meg. Ha van kérdésetek szívesen válaszolok.
-
lemmy71
őstag
válasz
NateDogHUN #8 üzenetére
Megoszthatod majd a tapasztalatokat. É is gondolkoztam egy ilyenen dolgozni ütni vágni, bár az mtk helyett egy 820snapinak is jobban örülnék, igaz nekem nem játékra meg hasonló procigyilkos appok futtatására kell a készülék. De ha már "melós" telefonról beszélünk akkor a gg5 -s kijelzővédelmet emelhették volna egy szinttel magasabbra és a péklapát méretet is visszavehetnék 5.2" -ra.
-
NateDogHUN
tag
Vettem egy nagy levegőt és megleptem magam egy 9900 Pro-val. Eddig nagyon tetszik, DÖBBENETESEN összevan rakva, ezzel konkrétan embert lehet ölni. Egy CAT B15 Q-t váltott le (azt 6 évig használtam) ahhoz képest nyilván hatalmas előrelépés. Kíváncsi vagyok ez majd mit bír. Egyenlőre ismerkedünk.
-
moonman72
friss újonc
Sziasztok!
BV9800-as készülékem van, még meg kell szoknom, furcsa a BV6000 után. Találkoztam mindjárt az elején egy problémával. Véleményt tanácsot kérnék.
Locus pro programot tettem rá, túrázáshoz. Bekapcsolva hamar megtalálja a pozíciót, elindítom a nyomvonal rögzitást, ami jól is megy, mindaddig, amíg a kijelző nem kapcsol ki. Kijelző kikapcsolása után a a program maga is kikapcsol, kilép, nem rögzít, műholdjeleket elveszti. Mindenféle beállítást megnéztem, beállítottam, de mégsem működik. Leszedtem, újra telepítettem, alapból működnie kellene, de ezen nem megy kikapcsolt képernyőnél. Mi lehet a baj? Valami ötlet?
Köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket. -
icp1970
senior tag
Jó kis teló.Tetszik.
-
prolad
addikt
Ez a gyártó mennyire jó szofver+támogatás terén? Bejön ez a telefon, aztán lehet csak a féltégla Energizer hatása alatt vagyok
-
headhunter
addikt
-
Hátulra az a fém plecsni nem kellett volna, max egy matt-fekete betét négyzetes alakban.
Illetve egy Snapdragont most már illene a BV-nek beszereznie....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A neve BV9800, nyár derekán lesz majd kapható. Amit a Blackview ma tud, az mind benne van.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest