- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz
NateDogHUN #10 üzenetére
Köszi a beszámolót
Tetszik amit írtál róla, egyedül a proci és a készülék mérete aggaszt, bár a lányom telefonjai is mtk procisok és eléggé jól bírják a nyúzást. Anno én is nokia fan voltam, az utolsó egy E51 volt, az is valami brutál strapabíró készülék volt. Már vagy 4 éve egy Zuk Z2 -t nyüstölök, kínai beszerzés
hihetetlenül megvagyok vele elégedve, még minden része gyári, igaz a hátlap már rommá van törve de még így is megállja a helyét a mindennapos használatban, olyan ratt stilusú
Tetszik a készülék lehet hogy rábólintok egy kinai shopban, bruttó 140 környékén már láttam hirdetve. Ez a ICE mód ahogy értelmezem, annyit jelent hogy -30fokban is használható a készülék. A hőkameráról nem is tudtam, csak most néztem utána hogy megemlítetted, azt hittem hogy a BV9800 Pro ban van csak. A hőkamera nekem is pozitív dolog, mivel az építőiparban mozgok. Még annyit hogy napi használat mellett hogy bírja az aksi (telefonálás és némi internet használatra gondoltam, én már kinőttem a játékból úgy hogy az nekem nem mérvadó) és cirka mennyi a teljes töltési idő kábelen.
Látom Android 9 Pie -vel dobták piacra, nem ismerem a blackview -t így érdekes lehet a frissítés is, de szerintem az alap gyári rommal sem lesznek problémák. Gondolom biztosan van valami közösség a háttérben akik "ácsolnak" hozzá valami jó kis romot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A neve BV9800, nyár derekán lesz majd kapható. Amit a Blackview ma tud, az mind benne van.
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest