- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
orionr72
csendes tag
válasz
NateDogHUN #20 üzenetére
Szia! Én is nemrég vettem egy ilyen telefont. Samsung S7-t váltott. Ezen már Android 10 fut. Eddigi tapasztalatok: Ami jó, Hőkamera, hosszú üzemidő és elég gyors szoftver. Ami eddig negatívum, bár lehet beállítási probléma, hogy ha hívásom van és előveszem a zsebemből a telefont nagyon lassan világosodik ki a képernyő. A másik, hogy egyes alkalmazások futtatásánál halk , sípoló hangot hallok. És ami a legjobban zavar, hogy a Samsung okos órámat nem tudom párosítani vele.
Neked mi lett a telefonoddal? -
NateDogHUN
tag
válasz
NateDogHUN #18 üzenetére
Tettem fel azóta kamera szoftvert, így sokkal jobb a helyzet. (OpenCamera)
-
NateDogHUN
tag
válasz
NateDogHUN #17 üzenetére
Linkeltem képeket. Létezik kamera app amit érdemes feltenni? Kicsit olyan "kékes" minden, a sturmpanzerem nem sötétkék!
-
lemmy71
őstag
válasz
NateDogHUN #13 üzenetére
3 - 4 nap az jó, zuk z2 is ennyit bír Persze én is a pro verzióval szemezgetek. Az xda fórumon beszélgettek rom cseréről és bl nyitásról de még nem mélyültem el a témában.
-
lemmy71
őstag
válasz
NateDogHUN #10 üzenetére
Köszi a beszámolót
Tetszik amit írtál róla, egyedül a proci és a készülék mérete aggaszt, bár a lányom telefonjai is mtk procisok és eléggé jól bírják a nyúzást. Anno én is nokia fan voltam, az utolsó egy E51 volt, az is valami brutál strapabíró készülék volt. Már vagy 4 éve egy Zuk Z2 -t nyüstölök, kínai beszerzés
hihetetlenül megvagyok vele elégedve, még minden része gyári, igaz a hátlap már rommá van törve de még így is megállja a helyét a mindennapos használatban, olyan ratt stilusú
Tetszik a készülék lehet hogy rábólintok egy kinai shopban, bruttó 140 környékén már láttam hirdetve. Ez a ICE mód ahogy értelmezem, annyit jelent hogy -30fokban is használható a készülék. A hőkameráról nem is tudtam, csak most néztem utána hogy megemlítetted, azt hittem hogy a BV9800 Pro ban van csak. A hőkamera nekem is pozitív dolog, mivel az építőiparban mozgok. Még annyit hogy napi használat mellett hogy bírja az aksi (telefonálás és némi internet használatra gondoltam, én már kinőttem a játékból úgy hogy az nekem nem mérvadó) és cirka mennyi a teljes töltési idő kábelen.
Látom Android 9 Pie -vel dobták piacra, nem ismerem a blackview -t így érdekes lehet a frissítés is, de szerintem az alap gyári rommal sem lesznek problémák. Gondolom biztosan van valami közösség a háttérben akik "ácsolnak" hozzá valami jó kis romot. -
lemmy71
őstag
válasz
NateDogHUN #8 üzenetére
Megoszthatod majd a tapasztalatokat. É is gondolkoztam egy ilyenen dolgozni ütni vágni, bár az mtk helyett egy 820snapinak is jobban örülnék, igaz nekem nem játékra meg hasonló procigyilkos appok futtatására kell a készülék. De ha már "melós" telefonról beszélünk akkor a gg5 -s kijelzővédelmet emelhették volna egy szinttel magasabbra és a péklapát méretet is visszavehetnék 5.2" -ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest