Új hozzászólás Aktív témák
-
"Az is lehet, hogy mind fuggetlen lesz az elso sim kartya beteteleig"
Persze csak a szolgáltatósok, de jelzik is, hogy nem független - illetve nem jelzik, hogy afüggetelen lenne.
Egyébként a Samsung store-osok szerint itthon csak Exynosra lehet számítani hivatalos forrásból. A szürkézők természetesen áms lapra tartoznak.
-
Az árak már annyira a fellegekben járnak,hogy itt már az op.rendszer a döntő,hogy ki mit szeret,vagy szeretne kipróbálni,vagy tovább használni.
Abban szerintem egyetértünk,hogy a csúcs telók közel egyárban mozognak.És itt a Samu,Htc,Lg,Sony,iPhone-ra gondoltam.Ezek biztosan megtaláhatóak a szolgáltatóknál.200-300 ezer forintos telefonok...Te jó ég.
És itt van még a BB Priv. 220e. körül -
w333
félisten
Szerintem csak pletyka volt ... pedig rájuk fért volna !
(#78) szimike79
Pont most linkeltem hogy csak pletyka volt, annyi biztos hogy S6 alatt nem volt jó a multitasking, max. 3-4 alkalmazást bírt a memóriában tartani, játékot pedig szinte lehetetlen volt multitaskingból indítani mivel mindig újratöltötte, én is nagyon kíváncsi vagyok hogy ezt S7 illetve Android 6.0.1 alatt megoldották ? vagy még mindíg ugyan olyan rossz mint amilyen volt és van S6 alatt ?
-
w333
félisten
Különben ezt már rég megoldhatták volna ... alapból stock rendszerrel kéne kiadni az ilyen telefonokat és azért minden gyártónak van már saját alkalmazásboltja, így mindenki saját maga eltudná dönteni hogy mit használ és ami kell neki azt letölti + telepíti és boldogan használja ( ez így lenne korrekt ) !
(#28) norti
Csak egy kérdés
S7 és S7 Edge -ben is ugye ugyan az a hardver van
Akkor az Edge miért is tud nagyobb pontot ?
-
w333
félisten
De akkor miért nem engedik hogy a felhasználó döntse el hogy "A" vagy "B" szolgáltatásokat szeretné e használja ? ehelyett ránk erőltetik az összes bloatwaret aminek lehet hogy még a 10% -t sem használjuk, de legalább hamar elfogy a memória és a multitasking is kuka !
(#25) stevve
Nem tapasztltam akadást az S6-on már jó ideje.
Na akkor gyorsan görgess egy jó nagyon a Play Áruházban ...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest