Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
bulikavagyok #21 üzenetére
Nem vagyok szakértő én sem, csak ismerem a hülye magyarázatokat.A Gb után a KK elfut 512 megán is,hányszor hallottam, aztán nem úgy lett, minden egyes rendszer memória igénye még nagyobb,és akkor az appokról még nem is esett szó.Ez olyan mint az autóknál a fogyasztás, nem hiszem, hogy jó lehet, ha már kis tempónál zabál.Aztán feltelepít az ember egy két alap dolgot, és az egész rendszer elkezd akadozni.Persze jövőre már 8 gb lesz a menő.Mindegy ki mit mond, kb az elsők között használom (tehát nem rootolok,nem vagyok programozó, csak használom) az androidos dolgokat és mindegyiknél ez volt.Egyszerűen nem tudják megoldani,csak kerítenek egy magyarázatot az android misztikus dolgairól.
-
kchris78
veterán
válasz
bulikavagyok #21 üzenetére
nem kell az hogy szabadon legyen hanem hogy ne a TÁCCSVIZZ foglalja be folyamatosan a RAMot hanem azok az APPok amiket ÉN indítok el, és ha kilépek belőlük bennmaradnak a memóriában és újbóli indításkor nem kell betöltenie... Valahogy úgy ahogy az iOS csinálja
. Hihetetlen amúgy! 2.5GB RAM foglalás... Egy WINDOWS10, Se egy OSX se semmilyen mai DESKTOP!!! oprendszer nem visz ennyit alapból a memóriából... Erről ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest