2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

MWC 2016: Elképesztő erő lakozik az Exynos 8890 chipsetben

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Találtunk egy olyan kiállított Samsung Galaxy S7 edge példányt, amire le tudtuk tölteni a Geekbench és AnTuTu tesztprogramokat.

Hirdetés

Az MWC előestéjén mutatkozott be a Samsung két új csúcsmodellje, a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge. Előbbi 5,1, utóbbi pedig már 5,5 hüvelykes, és a szélek felé lehajló, QHD felbontású Super-AMOLED kijelzővel látott napvilágot. A zászlóshajók piactól függően vagy Exynos 8890 lapkával, vagy pedig Snapdragon 820 SoC-vel kerülnek forgalomba, a 4 GB RAM, a 32/64 GB-os UFS 2.0-s adattároló, a microSD foglalat, valamint az IP68 védettség viszont minden esetben adott.

Alapjáratban egyébként körülbelül 1,5 GB-nyi rendszermemória marad szabadon, ami annyira azért nem sok, a TouchWiz tehát elég sokat felemészt a 4 GB-ból, mondjuk ettől a rendszer még szélsebes. Az előzetesen kiszivárgott pletykák ellenére viszont kérdés volt, hogy vajon a Samsung saját fejlesztésű rendszerchipje mit gurít a legújabb benchmarkokban? Mivel volt egy WiFi-re kötött S7 edge kiállítva, gyorsan kaptunk az alkalmon és lefuttattunk egy Geekbench 3 és egy AnTuTu 6.0.1 programot. A videón láthatók az eredmények, a végén már az AnTuTu-t kicsit begyorsítottuk a kisfilmen, mert sok minden nem látszott volna. A telefon töltőn is volt a programok futtatása közben, egy nagyon kicsit langyos lett utána, de nem zavaró mértékben.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.