- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Biztos csak tesztelnek minket
Itt van az összes s7 barát...vagy már hogy hivják manapság a kiegészitőket
A billentyuzet nekem nagyon érdekesnek tűnik, meg a bor hatlap. A kamera hátlap viszont nincs listán. -
Fiery
veterán
Oke, csak ha az egyik sajtos felrak ra valami sz*rt, akkor a kovetkezo sajtos mar csak az latja, hogy lagzik a keszulek vagy crashel -- es esetleg azt gondolhatja, hogy a keszulek lassu vagy sz*r, mikozben egy app vagy malware okozza a galibat. En ezt a gyarto helyeben akkor se vallalnam be, ha lenne 100 keszulek a fiokban, es barmikor lehetne cserelni oket, ha az egyikkel valami tortenik. Egyszeruen tul rizikosnak gondolom en azt, hogy az ujsagirok vagy barki mas csak ugy nekialljon telepitgetni mindenfele szirsz*rt a keszulekre. Ami erdekes, izgalmas, relevans, azt telepitsek fel elore, es hivjak is fel a figyelmet ra, hogy ki lehet probalni.
-
leslien
nagyúr
-
szimike79
őstag
Egyről beszélünk. Nàlam ezt jelenti a felhasznàlói élmény. Teljesen mindegy hogy mennyi a szabad ram, ha az általad is leírt app kezelés működik. Többek között ezért volt nem is olyan rég hír, hogy a samsung a google segítségét kéri a touchwiz optimalizàlàsàhoz. Mate8-ban példàul ezt nagyon jól kiviteleztèk, összehasonlító videóban a Note5 sokszor elvèrzett a Mate8-cal szemben. Főleg játèkoknál.
-
dilajoska1
őstag
-
Kasya
nagyúr
Par doog miatt lehetseges:
- ahogy feljebb is irjak, valamilyen throtling miatt (tolton volt elotte/kozben, vagy mas)
- bujtatott marketing- vagy a ketto valamiben tenlyeg kulonbozikEz a hutes viszont erdekesnek tunik, hogy mennyire fog jol menni. Ha hoszabba helyezik el, akor eg nyuasznyit az Edge hutese meg jobb is lehet.
-
Szerintem abban a fogyasztás (=kisebb akku) miatt erősebb a throttling, jobban csökkenti a frekvenciát melegedéskor, stb. A nagyobbat jobban lehet hűteni, mert... nagyobb
De máshol meg írják, hogy melegszenek rendesen, úgyhogy én megvárnám a végleges teszteket. Itthonra úgyis Exynos lesz, bár a heterogén 8 mag engem elrettent, aztán lehet, hogy jól optimalizálták.
-
Quqesz
nagyúr
Régen a G2 esetében kb 10 program futtatására le lehetett vinni a ramfoglalást, de G4 esetében ez már sokkal több de még így sem annyi,mint amit samun szoktam látni. Teljesen egyetértek mi a reteknek indít el ennyi mindent. Tudom dinamikus ram, de akkor legalább a multitask legyen akadásmentes, ez elvárható.
-
Kasya
nagyúr
Ezt majd ird be a G5 topikba, ahol most az osszes "barat" miat olyan funkciok kerultek a rendszerbe, amit sokan valoszinuleg soha nem fognak hasznalni
(#27) kchris78 : oké, de mi a hatranya a nagy foglalasnak? Miert foglal ennyit es ez miben okoz a felhasznalonak hatranyos kezelest? A "szammisztikan" kivul milyen realis problemat tudsz mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest