- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuckyx
tag
válasz
sfbalazs #264 üzenetére
Javaslok egy kis upgrade-et ehhez a tokhoz.
Nekem a legnagyobb hiba a tokban, hogy nincs lyuk az értesítő LED-nek, így ki kell nyitni, hogy lássam történt-e valami. Ma egy sima bőrlyukasztóval kilyukasztottam a LED-nél, kicsit jobb is lett, mert az átlátszó műanyag itt is jelen van, így látszik is a LED, de védi is. Probléma megoldva :-)
-
jeni
félisten
-
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
sfbalazs #177 üzenetére
Húú tényleg, nem is néztem, hogy ez nem micro méretű. Köszi.
Ez a SanDisk jó lenne hozzá? Mivel ez elméletileg gyorsabb is. De ha nem, akkor marad az amit ajánlottál.(#178) kontrobi: Nincsen SDHC kártyám, csak gondoltam a spec alapján gyorsabb lenne, de akkor lehet marad a sima micro sd kártya.
-
kontrobi
aktív tag
válasz
sfbalazs #177 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy itt inkább a szabvány volt kérdés, mert a micro az egyértelmű, az a HiHonor (micro sd max 32Gb) oldalon le van írva. Gondolom inkább az sd, sdhc kompatibilitás volt kérdés. [link]
Sz_Imre!
Mivel hivatalosan sd-t írnak, inkább válaszd azt! Persze ha már van sdhc kártyád megértem a dilemmádat. Mindentől függettlenül persze még az is elképzelhető, hogy müködik vele. -
kontrobi
aktív tag
válasz
sfbalazs #123 üzenetére
Does my phone support flash playback? If no, can I install a third-party flash player for flash playback? Your phone is not preinstalled with any flash players.
To download a flash player, go to Google's Play Store or any video websites that require the support from flash players. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Motoros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- BestBuy ruhás topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest