Hirdetés
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 FE amire vágytam
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes az SD-kártya dolog, mert nekem pl. ES File Explorerben másolni enged a kártyára, de pl. egy ott levő fájt átnevezni nem. Powerampból is tudok törölni, taget módosítani. Tapasztalatom szerint a nagy márkák (Samu, LG) komolyan veszik ezt, a keleti gyártók nem annyira. Nekem egyébként feldobott egy ablakot is, de az ott levő link halott:
A root-olás gondolom hazai viszonyok között továbbra is garaciavesztő hatású, nemde?
Pár szó a készülékről is néhány nap használat után:
Nagy.
Azt hiszem kinőtte a zsebemet, ekkora ketyerét már nem tudok beleszuszakolni. A kijelző szép, talán alulról nézve kicsit kisebb a fényereje. A felbontás nekem untig elég. Pozitív, hogy a gombok nem a képernyőből veszik el a helyet. Az automatikus fényerőállításnak örültem, de valahogy rosszul méri fel a viszonyokat ezért maradtam kézi vezérlésen.
A hardvert én elégnek érzem, (Anutu:27-30.000 között), közepes játékok röhögve futnak, videóban nekem 2K-ig vitte simán. A 2GB memóriának hála végre tudom milyen a multitask Androidon.
Játékot, netet, zenét, egyebeket egyszerre futtatva még mindig van 6-700 MB szabad helyem.
A belső tárhely sajnos szerintem is elég szűk, a szép és kényelmes felületeknek általában ez az ára, emellett jócskán tele volt/van szórva felesleges programokkal is. Attól félek a Lollipop (és az ART) eljövetelével ez még rosszabb lesz.
Külsőleg rendben van, a matt hátlapnak nagyon örültem, a fix akksinak nem annyira. Nálam kb. két napot bír, (wifi, 3G, játék, bluetooth, kevés beszélgetés, éjszakára némítva). A LED-ért jár piros pont.
Az mobilnet kapcsán nem tudom miért van külön kapcsoló 3G-re és LTE-re, nekem utóbbira nem csinál semmit (a Telenornál elvileg használhatnám a 4G hálót). Erről tudtok valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- iPhone XR 64GB
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest